Turnthepages.nl

Recente berichten


Het Avery Shaw-experiment - Kelly Oram

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op Cinder & Ella. Ik vond de schrijfstijl heerlijk en de representatie was uitstekend. Heel blij werd ik, toen uitgeverij de Fontein Avery Shaw aankondigde! Ik verwachtte een heerlijke summerread en werd positief verrast dat ook dit verhaal disability representatie heeft! Hoofdpersonage Avery heeft namelijk een sociale angststoornis.

Lees meer »

Majesteit - Katharine McGee

Eerder las ik American Royals en ik vond het verhaal heerlijk. Het concept, de drama, de personages (afgezien van Daphne). Het einde was echt niet te doen en ik móest weten hoe het verder zou gaan. Helaas viel het vervolg me vies tegen...

Lees meer »

De vlucht van Omid - Lysette van Geel

Toen ik opzoek was naar boeken met disability representatie, had ik niet verwacht een vluchtelingenverhaal tegen te komen! Maar het was mooi om een boek te lezen gebaseerd op de werkelijkheid, own-voices maar toch niet helemaal. Omid en Lysette hebben samen een prachtig boek neergezet en ik kan niet wachten om jullie er meer over te vertellen!

Lees meer »

Heartstopper deel 3 - Alice Oseman

Zoals jullie nu wel weten ben ik helemaal verliefd op de heartstopper comics; deel 1 en 2 heb ik verslonden. De laatste tijd heb ik behoorlijk wat lange recensies geschreven dus ik zal het vandaag voor de verandering eens kort houden, haha!

Lees meer »

Als vuur - Sara Lövestam

Vandaag staat dit zomerse boek op de planning. Word ik vanochtend wakker en sneeuwt het! Ik heb gelijk de neiging om weer kerstmuziek opzetten en weg te kruipen met een kop thee. Toch zal ik vandaag vertellen wat ik van het zomerse boek 'als vuur' vond!

Lees meer »

Zoek het uit, Chloe Brown - Talia Hibbert

Van mijn buitenlandse chronisch zieke vrienden had ik zó veel goeds gehoord over dit boek. Ik heb de eerste paar hoofdstukken in het Engels gelezen maar toen moest hij helaas terug naar de bieb. Ik wilde Z&K mailen met de vraag of ze dit boek zouden willen vertalen. Helaas ging het heel slecht met mijn gezondheid vorig jaar waardoor dat niet is gelukt. (Ik heb een vriendin laten mailen, thanks Monique!). Je snapt dus wel HOE BLIJ ik was toen bleek dat Zomer en Keuning de trilogie zou gaan uitgeven.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb