Turnthepages.nl

Recente berichten


Tokio voor altijd - Emiko Jean

Een van mijn most-anticipated vertalingen was Tokio voor altijd. Ik wil graag meer diverse boeken lezen en dat betekent ook meer boeken door auteurs van kleur. Een verhaal die de zoektocht naar je identiteit en geschiedenis combineert met royalty? Yes, please! En ik kan je vertellen, dit boek is nog zó veel leuker dan ik had verwacht en gehoopt!

Lees meer »

K-pop crush - Stephan Lee

Dit boek stond al een hele tijd op me te wachten. Ik ben een enorme moodreader en ik had steeds geen zin in een zoetsappig, dramatisch verhaal. Maar in november was het eindelijk zo ver. Ik wilde K-pop crush lezen. Was het dramatisch? Jazeker. En dat was héér-lijk!

Lees meer »

10 truths en een dare - Ashley Elston

Eerder las ik het boek 10 blind dates en ik vond het heerlijk. Je snapt dus wel dat ik heel enthousiast was toen ik een (losstaand) vervolg in de brochure van best of YA zag staan. Die moest ik lezen! En ooh wat heb ik genoten!

Lees meer »

Voorbij het Wederwoud - Valentijn Ringelberg

Zonder verwachtingen begon ik aan dit boek. Ik wist dat er een chronisch ziek personage in zat en dat het een fantasy verhaal was. Verder niets. Helaas was dit verhaal een flinke teleurstelling... Het had zo goed kunnen zijn, maar er werden veel schadelijke opvattingen over chronisch ziekzijn benadrukt. De recensies zijn over het algemeen erg positief en Valentijn Ringelberg wordt geprezen voor zijn schrijfstijl en dat snap ik wel!

Lees meer »

De kroon en het hart - Jana Hoch

Dit boek viel me tegen. En daar baal ik zo van! Ik had het namelijk totaal niet verwacht. De synopsis klonk geweldig, lekker zoetsappig en dramatisch. Boeken met royals zijn een van mijn favoriete sub-genres (voor zover je dat een genre kan noemen). Ik had dus goeie hoop dat ik van begin tot eind zou smullen. Maar helaas. De romantiek viel me vies tegen en het machtsmisbruik zorgde voor een vervelende nasmaak.

Lees meer »

De bedrogene - Kiera Cass

De reacties over de beminde waren erg gemixt dus ik wist niet zeker of het vervolg wel vertaald zou worden. Gelukkig heeft Best of YA besloten het vervolg wél uit te geven! Ik heb het eerste deel namelijk verslonden en moest weten hoe het verder zou gaan met Hollis. Vanwege mijn gezondheid heeft het een tijd geduurd voordat ik het boek kon lezen, (de beminde heb ik in één zitting gelezen zodra het boek op de deurmat viel), maar wauw, Kiera Cass did it again. Heel anders maar zó leuk!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb