Turnthepages.nl

Recente berichten


Feniksbloed - Adam Silvera

Het heeft lang geduurd voor ik de boeken van Adam Silvera heb gelezen. Ik was een beetje huiverig. Waarom zou ik een boek lezen met een verdrietig einde?? I'm a sucker for a happy ending. Maar toen ik 'op het einde gaan ze allebei dood' eenmaal had gelezen, was ik verkocht. De schrijfstijl is helemaal mijn ding en de onderwerpen gaven me stof om over na te denken. Kortom, ik ben fan! Daarom was ik erg benieuwd naar Adams eerste fantasy verhaal. Totaal anders dan zijn eerdere boeken. Gelukkig werd het boek vertaald naar het nederlands. Bedankt Clavis voor het opsturen van een exemplaar!

Lees meer »

Reisbureau wereldvreemd - L.D. Lapinski

Toen ik de synopsis van dit boek las moest ik een beetje aan havenfall denken. Maar dan voor een jongere doelgroep. Beide boeken hebben meerdere werelden, maar verder zijn ze heel verschillend (weet ik nu). Eerlijk? Ik vond Reisbureau wereldvreemd veel en veel leuker! Bedankt uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

Wrap-up oktober 2020

Ik heb deze maand weinig dagen kunnen lezen. Vaak had ik wel zin om te lezen maar ontbrak de concentratie. Balenn. Maar de boeken díe ik las, waren bijna allemaal ge-wel-dig!

Lees meer »

De goddelozen - Margaret Owen

Zoals jullie weten heb ik enorm genoten van 'de genadigen' lees hier mijn recensie. Ik was heel benieuwd hoe het verder zou gaan met Fie en haar kraaien. En ik kan je vertellen, ik ben blij verrast met de wending van het verhaal. Dit boek is ijzersterk en erg vermakelijk!

Lees meer »

Winterhuis hotel - Ben Guterson

Winterhuis hotel stond al een hele tijd op mijn wensenlijstje en TBR. Het leek me een fantastisch verhaal met leuke personages en een heerlijk winterse setting. En ik had gelijk. I love it!

Lees meer »

Zomerburen - Rianne Robben

Ik hou van boeken met diversiteit. Ik hou van boeken met lhbtq+ personages. Je snapt dus wel hoe blij ik was toen ik dit boek ontdekte. Een lhbtq+ liefdesverhaal dat zich afspeelt in Drente en is geschreven door een Nederlandse auteur. Liefde, platteland, vriendschap, lhbtqia+ personages. Dit boek vinkt alles af!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb