Turnthepages.nl

Recente berichten


Shiny broken pieces - Sona Charaipotra, Dhoniëlle Clayton

Na het lezen van Tiny pretty things zat ik met vragen. Wie was Cassie nou echt als persoon en wat is haar precies overkomen? Wat was de rol van de andere personages? Gelukkig werd het tweede deel in de Spitzen-serie vertaald en kon ik het vervolg lezen. Ik heb antwoord op mijn vragen gekregen. Maar was het verhaal ook leuk?

Lees meer »

Wrap-up september 2020

Ik had hele andere plannen deze maand. Ik wilde bepaalde boeken lezen maar ik had er geen zin in. De afgelopen weken las ik waar ik zin in had nog veel meer dan anders. Ondanks ongunstige omstandigheden las ik een flink aantal boeken!

Lees meer »

De knerpers - Tom Fletcher

Toen ik in januari 'de kerstmisaurus' las wist ik gelijk dat ik Tom's andere boeken ook wilde lezen! Zijn schrijfstijl was zo magisch en geweldig. Ik heb sinds januari marktplaats afgezocht en ik zijn drie boeken tweedehands gescoord. Zó blij mee! In augustus was het dan eindelijk zo ver. Ik begon te lezen in de knerpers, en ik kon niet meer stoppen. Ik heb het boek in één dag uitgelezen!

Lees meer »

Spoken - Raina Telgemeier

'Spoken' heb ik gelezen omdat een van jullie het me aanraadde. Ik weet helaas niet meer wie, maar bedankt! Want dit boek is alles waar ik op gehoopt had en nog veel meer. Ook grote dank aan uitgeverij Condor voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

Wrap-up augustus 2020

Augustus is voorbij. Ik ben helemaal klaar voor de herfst! Hitte is niet mijn ding en dat bleek. Door de warmte heb ik twee week lang heb ik geen letter gelezen. Maar ondanks dat staat mijn totaal gelezen boeken deze maand op 10!

Lees meer »

Rood, wit en koningsblauw - Casey McQuiston

Ik hou van boeken met lgbtq+ representatie. Ik hou van boeken met royals. Dit verhaal leek dus precies mijn smaak! Op bookstagram was het al vaak voorbij gekomen en nu is het vertaald naar het nederlands. Maar was het boek net zo tof als ik had verwacht??

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb