Turnthepages.nl

Recente berichten


De geur van groen - Pamela Sharon

Toen ik bezig was met de voorbereidingen voor Disability op dinsdag keek ik er enorm naar uit om de geur van groen te herlezen. Zou hij nog net zo leuk zijn als de eerste keer dar ik hem las? En jahoor, dit boek is nog steeds fantastisch. Echt een verhaal dat je keer op keer kan lezen zonder verveeld te raken!

Lees meer »

Iron sisters forever - Tracy Banghart

Zoals jullie misschien nog wel weten vond ik the iron sisters een GE-WEL-DIG boek! Ik kon dus ook niet wachten om het vervolg te lezen. Na wat logistieke problemen ontving ik het boek dan ook. En tot mijn grote verbazing stond er achter op het boek een quote van mij (van mij!!!!) vermeld. Hoe tof is dat?!

Lees meer »

De naamloze koningin - Rebecca McLaughlin

Als ik ergens naar uit keek dan was het dit boek wel! Klassenverschil, royalty, krachtige vrouwen zijn allemaal favoriere elementen van mij. Dus als die samengevoegd worden is de kans heel erg groot dat ik het boek geweldig ga vinden. En geluksvogel die ik ben mocht ik het boek van Volt recenseren. Bedankt voor het exemplaar!

Lees meer »

De genadigen - Margaret Owen

Al weer een hele tijd geleden was ik in gesprek met vertaalster Margot Reesink. We hadden het over boeken, vertalen, verhaalkeuzes. Een heel leuk gesprek! Ze stuurde me een exemplaar van De genadigen op. Ze was erg benieuwd wat ik er van zou vinden. En ik ben er eindelijk aan toe gekomen om hem te lezen! 

Lees meer »

Wat jij niet ziet - Eric Lindstrom

Een beetje huiverig was ik voor dit boek. Het gaat naast blindheid namelijk ook over rouwverwerking en het ontrafelen van het verleden. Ik was bang voor te veel drama en een zoektocht die me niet interesseerde. Niks daarvan was gelukkig waar! Ik heb enorm genoten van wat jij niet ziet.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb