Turnthepages.nl

Recente berichten


Wrap-up juni 2020

In juni had ik mijn ups en downs. Door de hitte heb ik dagen niks kunnen lezen. Maar de rest van de maand was ik op dreef! En ik heb belachelijk veel boeken aan mn collectie toegevoegd....

Lees meer »

Het vuur in mij - Erin Stewart

Ik had al veel positieve reacties gehoord over dit boek. Maar ik was een beetje bang dat dit zo'n overhyped boek zou zijn. Gelukkig is dat helemaal niet het geval. Alle lof is helemaal terecht. En vandaag leg ik je uit waarom dit boek zo goed is en waar het beter had gekund. Natuurlijk zonder te spoileren!

Lees meer »

Albino - Elizabeth LaBan

Het is weer tijd voor een nieuwe disability op dinsdag. Vandaag deel ik een boek over een albino jongen met jullie! Het is al een wat ouder boek, uit 2014 zelfs. Maar ik vond het een bijzonder verhaal en wilde dit jullie niet ontzeggen.

Lees meer »

Niemandsland - Angelo Vergeer

Vlak voor verschijning was er veel ophef over Niemandsland. Mensen hadden het boek niet gelezen maar kraakten het compleet af. Dat vind ik niet oké. Lees dan op z'n minst het verhaal. Ik wilde het boek een eerlijke kans geven! Dus ik heb het boek gelezen. Helaas moet ik bekennen dat dit verhaal in mijn ogen niet door de beugel kan.

Lees meer »

Ongehoorzaam - Whitney Gardner

Het is weer dinsdag! Tijd om een boek met beperking in het zonnetje te zetten. Vandaag een doof meisje in de hoofdrol! Duik in de wereld van doven en streetart en laat je meevoeren in dit heerlijke verhaal.

Lees meer »