Turnthepages.nl

Recente berichten


Trust again - Mona Kasten

Mona Kasten is enorm populair in Duitsland. Boekerij wist dat en besloot haar again-serie in het Nederlands uit te geven. Ze kozen een paar ambassadeurs uit om de boeken te promoten en ik was daar één van! Na begin again te hebben gelezen was ik reuze benieuwd naar het vervolg, trust again. En ik kan je verklappen, hij heeft me niet teleurgesteld!

Lees meer »

Tiny pretty things - Sona Charaipotra & Dhoniëlle Clayton

Ballet heeft een speciaal plekje in mijn hart. Als een boek zich in de balletwereld afspeelt is mijn aandacht dus gelijk getrokken! Toen ik zag dat Blossom Books, tiny pretty things zou vertalen, was ik zeer benieuwd. Ik kende het boek helemaal niet. Maar toen ik het opzocht klonk het als een heerlijk verhaal. En netflix heeft een serie gemaakt van de boeken, deze verschijnt dit najaar al!

Lees meer »

Supernerd - Emmy van Ruijven

Al een hele tijd wist ik dat Emmy een boek wilde uitgeven. Ik wist alleen nog niet waar. Toen ik er achter kwam dat DVP het boek zou uitgeven heb ik gelijk een mailtje gestuurd. Helaas kon ik geen recensie exemplaar krijgen door logistieke problemen. Gelukkig was Emmy zo lief om me een exemplaar op te sturen. Bijna twee maand voor het boek uit kwam had ik hem al in huis! Maar ik mocht er nog niks over vertellen... En vandaag is het dan eindelijk zo ver. Ik mag van de daken schreeuwen waarom Supernerd zo heerlijk is!

Lees meer »

Midnight sun - Trish Cook

Een voor mij compleet onbekend boek. Toen ik boeken ging uitzoeken voor de rubriek Disability op dinsdag bladerde ik oude catalogi door. Op zoek naar geschikte boeken. Zoals je je kan voorstellen vond ik er niet veel. Maar Midnight sun sprak me aan. Als iemand die huisgebonden is én absoluut niet in de zon mag komen kwam dit boek behoorlijk dicht bij mijn werkelijkheid. Ik hoopte me te kunnen identificeren met hoofdpersonage Katie Price. En ik kan je vast verklappen, dit boek heeft me niet teleurgesteld!

Lees meer »

Wrap-up mei 2020

Ik heb afgelopen maand mijn nieuwe blogrubriek Disability op dinsdag geïntroduceerd en hier een aantal boeken voor gelezen! Mijn leesmaand was niet optimaal maar ik heb genoten, en daar gaat het om!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb