Turnthepages.nl

Recente berichten


De beminde - Kiera Cass

Toen ik een tijdje terug de zomercatalogus van Best of YA bekeek kon ik mijn geluk niet op. Ze gingen het nieuwe boek van Kiera Cass uitgeven! Ik stuurde natuurlijk gelijk een mailtje dat ik het boek graag zou willen recenseren. Little did I know dat ik een leesexemplaar zou ontvangen! Ik voel me enorm vereerd. Als een van de eersten heb ik de beminde gelezen. En vandaag mag ik jullie er eindelijk over vertellen!

Lees meer »

Wrap-up april 2020

De maand april is om gevlogen! En ik ben verbaasd over hoeveel ik heb kunnen lezen. Ook kreeg ik voor het eerst een lees exemplaar én ik werd goedgekeurd om een aantal boeken te recenseren waar ik enorm naar uit kijk. Er is dus genoeg leuks gebeurd!! Oh en ik was ook nog jarig.

Lees meer »

De gemene moord op muggemietje - Ted van Lieshout

Ik wilde zoals jullie weten meer poëzie en vrij vers lezen. Uit mn comfortzone stappen. Toen ik over het nieuwste boek van Ted van Lieshout hoorde was ik gelijk enthousiast. Ik had er veel goeds over zijn boeken gehoord. En ik kan me aansluiten bij alle anderen. Wat een heerlijke stijl heeft van Lieshout.

Lees meer »

Havenfall - Sara Holland

Toen ik hoorde dat Blossom Books een nieuw boek van Sara Holland ging uitgeven was ik dol enthousiast. Ik heb haar everless duologie helemaal verslonden. Helaas viel havenfall me een beetje tegen...

Lees meer »

De balletschoenen van Aya - Catherine Bruton

Toen ik een paar maand geleden de voorjaars catalogus van Kok bekeek wist ik gelijk dat ik de balletschoenen van Aya wilde lezen. De combinatie van ballet, vriendschap, familie en het vluchten voor de oorlog sprak mij enorm aan. En wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen!

Lees meer »

Misschien is het anders - David Yoon

Het is vandaag 20 april, dag van de stem. En om deze dag te vieren zet ik vandaag een own voices boek in de spotlight! Want hoe belangrijk is het om je verhaal te kunnen vertellen. Ik heb meer inzicht gekregen en veel gelachen. Voor mij een geslaagd verhaal en ik hoop dat jij hem ook gaat lezen!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb