Turnthepages.nl

Recente berichten


Dubbelleven - Chinouk Thijssen

Ik ben al heel lang van plan om de truth or dance serie van Chinouk te lezen. Maar je weet hoe dat gaat. Eindeloze TBR enzo. Dubbelleven is dus het eerste boek dat ik van Chinouk heb gelezen. En ik kan me helemaal aansluiten bij haar vele fans. Wat een heerlijke schrijfstijl!

Lees meer »

Stiefzus - Jennifer Donnelly

Zoals jullie weten ben ik gek op sprookjes en hervertellingen. Toen ik Stiefzus in de voorjaarsbrochure van de fontein zag staan heb ik hem dan ook gelijk aangevraagd om te recenseren. Drie week geleden was het dan zo ver. Het boek lag op de mat en ik kon gaan lezen. En ik kan je alvast verklappen, ik vond het een geweldig boek.

Lees meer »

Wrap-up maart 2020

Hallo allemaal. Er is weer een maand voorbij. En wát voor maand. De hele wereld staat op z'n kop... Ik ben druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe blogrubriek. Later meer. Maar daardoor heb ik wel heel veel boeken binnengekregen!

Lees meer »

Licht, camera, liefde - Holly Smale

Ik heb onder een steen geleefd! Vorig jaar mei kwam het boek licht, camera, liefde van Holly Smale uit. En ik wist er niks van. Toen ik het boek ontdekte was ik dolenthousiast. Het klonk als een erg vermakelijk verhaal. Verstand op nul en lezen maar. Dus ik ben het boek gaan lezen en deel vandaag mijn ervaring met jullie!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb