Turnthepages.nl

Recente berichten


Nevermoor - Jessica Townsend

In maart deed ik mee met de @ileesclub. Een leesclub op instagram onder leiding van Mariska, Eline en Chantal. Gezellige dames. De sfeer is dan ook heerlijk. Deze maand lazen we Nevermoor. Ik had het boek al een keertje gelezen maar wilde hem herlezen. En de leesclub kwam op precies het juiste moment! 

Lees meer »

7x boeken van POC auteurs

Het is vandaag 21 maart. Internationale dag tegen racisme en discriminatie! Om dit onder de aandacht te brengen deel ik vandaag zeven boekentips. De auteurs zijn van kleur, net als hun personages. Het is bizar dat we blij zijn als er gemixte personages in een boek zitten. Dat we dit vaak expliciet benoemen. Het zou normaal moeten zijn! Het zou genormaliseerd moeten worden. Gelukkig wordt het langzaam aan wat beter. Maar er is nog een lange weg te gaan. Dagen als vandaag zijn perfect om hier aandacht voor te vragen. Genoeg gekletst. Hier komen mijn tips:

Lees meer »

Duizelingwekkende hoogte - Katharine McGee

De duizend hoog trilogie stond al een tijd op mijn tbr. En ik besloot dat het tijd was de serie dit jaar te lezen. Duizend hoog stikt van de clichés maar ik vond het niet erg. Deel twee bleek nog meer clichés te bevatten dan deel een. Het wordt intenser. En ik kan nu niet meer wachten om in deel drie te beginnen. Maar ik loop op de zaken vooruit. Eerst bespreek ik duizelingwekkende hoogte met jullie!

Lees meer »

Het meisjesmanifest - Carlie van Tongeren

Deze maand las ik mee met het nieuwste Blossombooks lid, Linda. Het thema van maart is powervrouwen. En als iemand een powervrouw is dan is het Tess uit het meisjesmanifest wel! Wat een topmens zeg. Ik heb uiterst genoten van dit verhaal.

Lees meer »

Night thinker - Luna van Roosen

Ik was helemaal verliefd op day dreamer. Dus natuurlijk heb ik het vervolg night thinker ook gelezen! En deze heeft zijn voorganger overtroffen. Petje af voor Luna van Roosen. Ik heb echt enorm van dit verhaal vol sprookjes genoten. Maar is dit wel echt het einde?!

Lees meer »

Zij ging dood en ik bleef leven - Mary Crockett

Hoe ga je door met je leven als je dood had kunnen zijn. Hoe ga je om met het schuldgevoel. De rouw. Hoe ga je je leven leven. En dan wordt je ook nog eens verliefd. Complexe gevoelens en een voorspelbaar einde. Dit boek was niet wat ik er van had verwacht.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb