Turnthepages.nl

Recente berichten


De grand tour van Henry Montague - Mackenzi Lee

Een eerlijke waarschuwing vooraf, historische fictie is niet mijn gebruikelijke genre. Ik heb het nooit echt leuk gevonden... Toch wilde ik dit boek graag lezen om de disability representatie te checken. Ik heb me door het boek heen geworsteld en vandaag deel ik mijn eerlijke mening.

Lees meer »

Als de morgen begint - Laura Diane

Als ik ergens naar uit keek dan was het wel het vervolg op Als de nacht eindigt. Het boek eindigde in een gigantische cliffhanger en ik moest weten hoe het verder ging! Maar omdat ik Laura's boeken het liefst in één ruk uitlees had ik eventjes gewacht. Helaas liep het allemaal een beetje anders dan verwacht...

Lees meer »

Ivelle - Laura Diane

Nadat ik als de nacht eindigt en als de morgen begint had gelezen, wilde ik dolgraag verder met Ivelle. Ik was benieuwd wat voor nieuwe wereld Laura Diane had gecreëerd en ik ben absoluut niet teleurgesteld!

Lees meer »

Vals spel! - Peter Vervloed

Tot nu toe heb ik 'normale' boeken besproken in deze rubriek. Maar vandaag wil ik een AVI boek bespreken. Ik had nou niet bepaald hoge verwachtingen van zo'n kort en makkelijk boek, maar wauw wat ben ik positief over dit verhaal!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb