Turnthepages.nl

Recente berichten


Duizend hoog - Katharine McGee

Zoals jullie weten is mijn goede voornemen om mijn TBR te halveren. Duizendhoog wilde ik al heel lang lezen. Maar ik kwam er niet aan toe. Te veel leuke boeken, je weet hoe dat gaat... Maar wat ben ik blij dat ik hem nu wél heb gelezen. Heerlijk veel drama. Dat smaakt naar meer. Gelukkig zijn er nog twee delen!

Lees meer »

Ondergang - Tine Bergen

Het heeft even geduurd. Maar ik heb het slotdeel van de 'het college' trilogie uit. Dit lag aan mij. Niet aan het boek. Ik ben een mood lezer zoals jullie weten. En ik was niet in de mood voor een thriller. Want het boek was net als zijn voorgangers ijzersterk en super spannend.

Lees meer »

Groter dan ik ben - Nienke Berends

Ik heb gedichten altijd mooi gevonden, maar ik las ze bijna nooit. Ik wil wat vaker buiten mijn comfortzone lezen. En daarom heb ik besloten poëzie te gaan lezen! Het eerste boek is deze mooierd van Clavis. Ik heb een gratis exemplaar ontvangen om te recenseren. Heel erg bedankt daar voor!

Lees meer »

Wrap-up januari 2020

Januari is al weer voorbij. De tijd vliegt! Ik had mijn jaar niet beter kunnen starten. Ik heb maar liefst dertien (!!!) boeken gelezen. 

Lees meer »

The perfectionists - Sara Shepard

Moon young adult had een aantal super leuke winacties op instagram. En eentje daar van heb ik gewonnen! Ik won de complete pretty little liars serie. En om alvast in de stemming te komen besloot ik the perfectionists te lezen. Deze is ook geschreven door Sara Shepard maar is prima los te lezen!

Lees meer »

Ottilie en de drochtenjagers - Rhiannon Williams

Ik had een paar recensie exemplaren liggen. Maar ik was in de mood voor een avontuurlijk kinderboek. Gelukkig lag Ottilie in de bibliotheek. Ik had erg gemixte verhalen gehoord en was benieuwd wat ík er van zou vinden. En wauw wat een ge-wel-dig boek. Kan niet wachten op het vervolg!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb