Turnthepages.nl

Recente berichten


Room service - Maren Stoffels

Na escape room te hebben gelezen was ik benieuwd naar andere boeken van Maren Stoffels. Room service was net binnengekomen bij de bieb en ik beloot hem te lezen. Helaas viel hij mij nogal tegen...

Lees meer »

Escape room - Maren Stoffels

Ik had een aantal dagen enorm veel last van mn polsen. Daarom ging ik op zoek naar leuke e-books van de bieb. En omdat ik bezig was met de voorbereidingen van Thrilling Thursday zocht ik naar thrillers. Toen vond ik 'Escape Room' van Maren Stoffels. Klonk spannend en interessant. Dus ik ben gaan lezen... durf jij je vrijheid in te leveren voor een spelletje?

Lees meer »

De geur van groen - Pamela Sharon

De geur van groen stond al heel lang op mijn to-be-read lijstje. Pamela en ik zaten in een groupchat al vóór ze meedeed aan de moon schrijfwedstrijd. Ik heb haar boek altijd al willen lezen en weet eigenlijk niet waarom ik er zo lang mee heb gewacht. Ik had er veel goeds over gehoord en mijn verwachtingen waren hoog! Ik kan je vast verklappen, dit boek staat in mijn top 3 favoriete boeken!

Lees meer »

Wrap-up 2019

Hallo lieve mensen! Het is 2020. Ik vind het heel onwerkelijk, het jaar is omgevlogen. Vandaag deel ik met jullie mijn leesoverzicht van 2019. Welke boeken ik gelezen heb. En mijn favorieten.

Lees meer »

Wrap-up december 2019

Voor dat ik het over boeken ga hebben. Gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat het nieuwe jaar je veel liefde, gezondheid en mooie boeken brengt. Ja daar heb je het al. Ik praat al weer over boeken. Nouja dan begin ik maar met de echte wrap-up. Het kwaad is al geschied!

Lees meer »

Onderstroom - Tine Bergen

Na dat ik onderbuik las, moest ik natuurlijk door in onderstroom. Ik was bang dat dit deel zou tegenvallen. Meestal vind ik het tweede deel in een trilogie wat minder het eerste en derde. Maar dit was absoluut niet het geval! Onderstroom was nóg spannender dan zijn voorganger. Tine Bergen heeft zichzelf overtroffen.

Lees meer »