Turnthepages.nl

Recente berichten


Ash princess - Laura Sebastian

Al een hele tijd wilde ik Ash princess lezen. Toen ik hoorde dat het vervolg, Lady smoke, dit najaar uit zou komen, leek me dit de perfecte gelegenheid om het eerste deel uit deze trilogie eindelijk te lezen. Ik ben blij dat ik heb gewacht want ik wil weten hoe het verder gaat. Nu hoef ik niet zo lang te wachten op het vervolg!

Lees meer »

Onderbuik - Tine Bergen

Toen ik net het idee kreeg voor thriller thursday ben ik rond gaan kijken naar minder bekende boeken. Iedereen kent mel wallis de vries natuurlijk. Maar ik wilde wat anders. Ik bekeek de brochure van baeckensbooks en zag dat er een boxed set van 'het college' kwam. Ik las waar het boek over ging en was razend enthousiast. Als ik ergens van hou dan zijn het psychologische dingen. Dus ik stuurde een mailtje naar de uitgeverij en ik mocht ze recenseren. Heel erg bedankt Baeckensbooks voor het toesturen!

Lees meer »

Nocturna - Maya Motayne

Bookstagram made me do it! Nocturna is een boek dat instagram overspoelde. Ik zag overal foto's en de recensies waren lovend. Oke oke ik geef me over, dacht ik. Dus ik besloot het boek te gaan lezen. Of ik het eens ben met de hype? Je leest het hier.

Lees meer »

Dit is hoe het ging - Astrid Boomstoppel

Dit is hoe het ging had ik eerst niet op mn lijstje staan. Ik twijfelde enorm maar wist niet waarom! Uiteindelijk heb ik het debuut van Astrid het voordeel van de twijfel gegeven en hem lastminute aan mn lijstje toegevoegd.

Lees meer »

The iron sisters - Tracy Banghart

Toen ik de catalogus van Leopold bekeek zag ik dit boek staan. De titel sprak me aan, de omslag zag er tof uit. En toen ik de synopsis las was ik verkocht. Ik hou van verhalen met royals en dit boek heeft me absoluut niet teleurgesteld.

Lees meer »

Wrap-up november 2019

Hallo lieve mensen. November is weer ten einde. Tijd om terug te kijken. Welke boeken heb ik gelezen, welke boeken heb ik gekregen. En welk boek was mijn favoriet? Je leest het hier.

Lees meer »