Turnthepages.nl

Recente berichten


7x boekentips voor je verlanglijstje

Hallo hallo lieve mensen. Het is bijna sinterklaas. Misschien zit je helemaal in de stress. Moet je nog lastminute aankopen doen. Ik zal je een handje helpen. Hier een aantal boeken voor een zacht prijsje, perfect voor die young adult verslaafde bij jou in de familie. Of lekker voor jezelf natuurlijk. En vier je nou geen sinterklaas maar misschien kerst of komt bijvoorbeeld je verjaardag er aan. Deze tips gelden net zo goed!

Lees meer »

Dit is allemaal waar - Lygia Day Peñaflor

Boek nummero 4 in de nieuwe serie Thrilling Thursday. Weer een boek van @youngandawesomebooks. Een verhaal over een groep vrienden die bevriend raakt met hun favoriete schrijver. Een heel leuk concept die gelijk mijn aandacht trok. Dit boek voldeed aan mijn verwachtingen en was zo veel meer dan dat!

Lees meer »

Birthday - Meredith Russo

Zoals jullie weten vind ik representstie heel belangrijk. Dus toen ik dit boek zag was ik heel enthousiast. Een boek geschreven dóór een transgender óver een trans persoon! @bestofyabooks was zo aardig om me een exemplaar te schenken in ruil voor een eerlijke recensie. Heel erg bedankt!

Lees meer »

Interview Laura Diane

Over een paar dagen verschijnt er weer een boek. Een Young Adult. Ja dus, hoor ik je denken. Maar dit is niet zomaar een boek. Dit is een debuut. Dit is een boek van eigen bodem. Een post-apocalyptisch, dystopisch debuut van Nederlandse bodem. De auteur is een kreeft, schrijft onder een pseudoniem en heeft haar sterrenbeeld op haar enkel laten tatoeëren. Ik heb het natuurlijk over topvrouw Laura Diane en haar debuut 'Als de nacht eindigt'!!

Lees meer »

Voor het laatst gezien - Caleb Roehrig

Een thriller met diversiteit. Dat trekt mijn aandacht! Diversiteit in boeken komt helaas erg weinig voor. En áls er al diversiteit in boeken zit is het meestal een contemporary. Dus om het in een young adult thriller tegen te komen is geweldig!

Lees meer »

Wij zijn gevlucht - Malala Yousafzai

Een boek dat jullie niet van mij gewend zijn. Wij zijn gevlucht is een non-fictie boek. Iedereen kent Malala Yousafzai natuurlijk. Haar verhaal is bekend. Maar al die andere mensen die zijn gevlucht. Wat is hun verhaal? In dit boek worden de verhalen van verschillende jonge vrouwen verteld.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb