Turnthepages.nl

Recente berichten


Duivels spel - Inge Verbruggen

In de zomervakantie mocht ik boek van Clavis recenseren. Dit vond ik zo leuk dat ik vroeg of ik dit vaker zou mogen doen. En dat mocht! Ik heb drie boeken uitgekozen en eentje daar van was Duivels spel. Ik dacht, die is perfect voor een Thrilling Thursday. Ik kan je één ding alvast verklappen, thrilling was hij zeker weten.

Lees meer »

De complete kronieken van Narnia - C.S. Lewis

Ik las Narnia voor het eerst drie jaar geleden. Schandalig ik weet het. Maar het mij gewoon nooit voorgelezen als kind. Ik vond de verhalen prachtig en wilde graag een kopie hebben. Toen zag ik in de brochure van kok boekencentrum dat ze heruitgave van de komplete kronieken van Narnia zouden publiceren. Wat een perfecte timing! Ik kreeg een recensie exemplaar opgestuurd. Hartelijk dank daarvoor!

Lees meer »

Als het waar is - Tara Altebrando

Het is eindelijk zo ver. De eerste Thrilling Thursday! Zoals ik jullie in een eerdere blogpost vertelde komt er elke vrijdag een recensie van een YA thriller online! Ik bijt het spits af met 'Als het waar is' van Tara Altebrando. Dit leek me het perfecte boek om voorzichtig kennis te maken met het genre.

Lees meer »

Het koninkrijk - Jess Rothenberg

Een aantal maanden gelezen zag ik dat moon een nieuw boek zou uitbrengen eind augustus. 'Het koninkrijk' van Jess Rothenberg. De synopsis klonk geweldig en ik was razend enthousiast. Een tijdje later strartte ik mn blog op. Ik was hier zo druk mee dst ik vergat het boek aan te vragen! Toen ik hem eindelijk aanvroeg waren alle exemplaren op en viste ik achter het net. Een paar dagen daarna kreeg ik een mailtje van Moon. Één exemplaar was terug gekomen met de post! Ik mocht alsnog het boek recenseren. Heel erg bedankt daarvoor.

Lees meer »

Wrap-up oktober 2019

Het is alweer november. Tijd om terug te kijken naar oktober. Hoe veel boeken heb ik gelezen, welke boeken heb ik gekregen, wat was mn favoriet? Je leest het allemaal hier.

Lees meer »

Nieuwe rubriek : Thrilling Thursday

Het is vandaag 31 oktober. Het is halloween. Dat leek me de perfecte dag om mijn nieuwe rubriek te pitchen! Vanaf volgende week elke week een blog online. Elke donderdag bespreek ik met jullie een thriller.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb