Turnthepages.nl

Recente berichten


Vrouwenbijbel

Ik was op zoek naar een mooie bijbel die wat minder droog was. Iets meer context. Toen vond ik deze vrouwenbijbel en die wilde ik graag uitproberen. Uitgeverij Royal Jongbloed is zo aardig geweest om mij een recensieexemplaar te schenken. Heel erg bedankt daar voor.

Lees meer »

Trigger warning; vanaf nu ook op mijn blog!

Er is de laatste tijd veel gedoe op blogs en bookstagram. Mensen vliegen elkaar aan en het gaat er soms lelijk aan toe. Er is veel kritiek! Tuurlijk is het goed om te vertellen als iets niet goed gaat. Maar de manier waarop vind ik gewoon jammer.

Lees meer »

Veel liefs, Lara Jean - Jenny Han

Toen ik deel twee uit de 'aan alle jongens van wie ik hield' trilogie, wat minder vond dan deel één was ik heel benieuwd naar het slotdeel. Zou het echt een slot zijn? Een open einde? Ze leefden nog lang en gelukkig? Ik was heel benieuwd of 'Veel liefs, Lara Jean' beter zou zijn dan 'Ps. Ik hou nog steeds van je'.

Lees meer »

Dagen van de week in boeken

Een jaar of twee terug waren er op instagram heel veel boeken tags. Een van die tags was #daysoftheweekinbooks tag. Ik heb geen idee wie er mee begonnen is, maar ik heb hem aangepast in het Nederlands. Wil je deze tag ook doen? Lijkt me superleuk, maar verwijs je dan wel even naar mij? 

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb