Turnthepages.nl

Recente berichten


Waarom ik geen sterren meer geef

Denk je aan een recensie. Dan denk je hoogst waarschijnlijk aan sterren. Niet die twinkelende gasbollen in de lucht. Nee die dingen die je gebruikt om je waardering mee aan te tonen. Super handig toch zou je denken. Nou niet helemaal dus! Ik leg je uit waarom.

Lees meer »

Robijnrood - Kerstin Gier

Toen Blossombooks aankondigde een box set van Silber uit te geven kreeg ik de kriebels om Kerstin Gier haar andere serie te herlezen. De edelsteentrilogie. Eerst zou ik samen met een vriendin lezen maar dit is er niet van gekomen. Dan maar alleen. Het is zo'n twee jaar geleden dat ik de boeken las, dus wist ik de verhaallijn niet meer helemaal. Hoe vaak ik de serie ook lees, het blijft geweldig.

Lees meer »

Zij en ik - Nic Stone

De zomervakantie was begonnen. Om dit te vieren hield @bestofyabooks een winactie op hun instagram account. Ze gaven een gesigneerd exemplaar van 'zij en ik' en 'wat zou martin doen' weg. Ik was natuurlijk helemaal enthousiast en liet een reactie achter. Om er een paar dagen later achter te komen dat ik 'zij en ik' had gewonnen! Ik had er veel goeds over gehoord en was erg benieuwd. Liefdesdriehoeken zijn normaal niet zo mijn ding. Is dit een uitzondering?

Lees meer »

Meer gelukkig dan niet - Adam Silvera

Sinds bekend werd dat Clavis de boeken van Adam Silvera zou vertalen, kijk ik al uit naar dit boek. Ik zag op bol.com staan dat het boek pas in juli 2019 uit kwam. Dat was nog zó lang wachten...Ik hield de instagrampagina van Clavis in de gaten. Wanneer zou de omslag bekend worden gemaakt?? Toen ik de omslag zag was ik op slag verliefd. Zou het verhaal net zo mooi zijn als de buitenkant? Geluksvogel die ik ben mag ik het boek recenseren. Dus heel erg bedankt Clavis uitgeverij!

Lees meer »