Turnthepages.nl

Recente berichten


Een hart zo vurig - Brigid Kemmerer

Voor de blogrubriek disability op dinsdag las ik het eerste deel in deze serie; Een vloek zo eenzaam. Wauw dat boek was nog veel leuker dan ik had verwacht. Dus natuurlijk heb ik daarna deel twee gelezen. Vandaag vertel ik je over mijn leeservaring.

Lees meer »

De falling in love montage - Ciara Smyth

Als ik ergens naar uit keek dan was het de Nederlandse vertaling van de falling in love montage. Toen ik de flaptekst op Epic Reads las en de omslag zag was ik gelijk verliefd. Hopelijk komt er een Nederlandse vertaling want dit boek lijkt me fantastisch! Ik wachtte rustig af en ja hoor, het boek werd vertaald. Helaas verschoof de verschijningsdatum een jaar, maar nu is het eindelijk zo ver. Ik heb het boek gelezen en ben positief verrast. Dit verhaal is nog zo veel beter dan ik had gehoopt!

Lees meer »

Heartstopper deel 1 - Alice Oseman

Zoals jullie misschien wel weten ben ik geen fan van stripboeken en graphic novels. Ik creëer graag zelf beelden als ik lees. Maar de tekenstijl van Alice Oseman vind ik zó tof dat ik hierbij een uitzondering maak!

Lees meer »

Een zomer zonder jou - Jenny Han

Na de zomer waarin alles veranderde te hebben gelezen, moest ik weten hoe het verder zou gaan. Nou ben ik zoals jullie weten altijd een beetje huiverig voor deel 2 in een trilogie. En ook al heeft deze serie een tweede-deel-dip, ik vond het een prachtig verhaal!

Lees meer »

De zomer waarin alles veranderde - Jenny Han

De 'aan alle jongens van wie ik hield'-trilogie vond ik heer-lijk. Helaas was de andere trilogie niet volledig in het Nederlands vertaald, tot nu. Ik hoopte op een zomerse romance, vriendschap, familie, de luchtige meevoerende schrijfstijl van Jenny Han en misschien een liefdesdriehoek? En ik heb bijna alles gekregen waar ik op hoopte. Ookal had het verhaal een serieuzere kant dan ik had verwacht, het was werkelijk weer smullen!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb