Turnthepages.nl

Recente berichten


Vergif - Jennifer Donnelly

Zoals jullie misschien nog wel weten was ik erg enthousiast over het boek 'stiefzus' van Jennifer Donnelly. Toen der tijd wist ik al dat er een tweede boek kwam, dit keer een hervertelling van het sprookje sneeuwwitje. Nu is het dan eindelijk zo ver! Vond ik dit boek net zo leuk als stiefzus? 

Lees meer »

Een vloek zo eenzaam - Brigid Kemmerer

Ik hou van sprookjes, ik hou van badass vrouwelijke personages en ik hou van boeken met disability representatie. Dit boek heeft het allemaal. I LOVE IT! Altijd als ik een boek ontdek met een chronisch ziek of disabled hoofdpersonage raak ik enthousiast. En altijd hoop ik dat de auteur het goed heeft gedaan. Dat de representatie klopt. En gelukkig is de representatie in dit boek uitstekend.

Lees meer »

De raven - Kass Morgan, Daniëlle Paige

Ik hou van boeken die zich op de universiteit afapelen. Dus de raven leek me heerlijk. En dan ook nog een geheime sociëteit, heksen, magie en drama. Count me in! Ik had al een aantal boeken van Kass Morgan gelezen (en ik ben fan van haar schijfstijl), Daniëlle Paige was nieuw voor me. Maar een ding kan ik vast verklappen, dit boek was zo veel beter dan ik had verwacht!

Lees meer »

Blogtour: boyfriend material

Allereerst wil ik Zomer & Keuning hartelijk bedanken voor een recensie exemplaar. En omdat ik met de blogtour meedoe heb ik ook de drukproef ontvangen zodat optijd kon beginnen met lezen. Nou was ik ruim optijd begonnen. Maar mijn gezondheid gooide roet in het eten. Ik heb een enorme flare-up gehad en ben daar nogsteeds niet volledig van hersteld. Daardoor heb ik het boek nog niet uit. Vandaag vertel ik dus wat ik er tot nu toe van vind. En als ik het boek uit heb zal ik de recensie eventueel aanvullen!

Lees meer »

Wrap-up maart 2021

Maart was een goeie maand voor mij. Ik heb veel kunnen lezen en ben langzaamaan weer begonnen met het posten van instagram berichten en blogposts. Ben je benieuwd naar mijn leesgedrag van maart? Lees dan snel verder.

Lees meer »

Timur - Gaby Rasters

In 2020 heb ik dit boek al een keer gelezen. Maar slimmerd die ik was heb geen notities gemaakt tijdens het lezen. Ik was toen der tijd te ziek om te bloggen, dus toen ik me wat beter voelde en de recensie wilde schrijven was alles te ver weggezakt en had ik geen notities om op terug te vallen... Gelukkig vond ik het een erg leuk boek en was het geen straf om het boek nu opnieuw te lezen. Dit keer mét notities, zodat ik jullie hopelijk in deze recensie kan overtuigen dit boek te gaan lezen!

Lees meer »