Turnthepages.nl

Recente berichten


5x favorieten van eigen bodem

21 februari was het de internationale dag van de moedertaal. Ik wilde toen deze blogpost al online gooien maar dat is wegens persoonlijke omstandigheden niet gelukt. Maar omdat ik jullie graag boeken aansmeer wilde ik deze blog alsnog delen!

Lees meer »

Meneer sleutelbeen en de wonderlijke wauw - Guy Bass

Een boek werd aangeprezen als iets voor de fans van Roald Dahl en met  prachtige illustraties die wel wat weg hadden van Tim Burtons werk. Van het werk van beide heren heb ik intens genoten dus ik was erg benieuwd naar dit boek. Het verhaal klonk als echt iets voor mij en ik had gelijk. Dit boek is heerlijk en ook zeer geschikt om samen te lezen.

Lees meer »

Besties voor altijd - Mirjam Mous

Toen ik boeken opzocht om te bespreken kwam ik de maffe meiden boeken van Mirjam Mous tegen. Ze waren al wat ouder dus ik wist niet zeker of ik ze zou bespreken. En toen zag ik dat de vier boeken in een bundel opnieuw uitgegeven zouden worden. In een nieuw jasje en met kleine aanpassingen om het wat meer van nu te maken. Van de uitgeverij heb ik een gratis exemplaar ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie. Bedankt!

Lees meer »

Hebban 2021 checklist challenge

Toen ik op instagram vertelde dat ik een boek had gevonden voor elke prompt uit de hebban checklist 2021 challenge, kreeg ik veel vragen en berichtjes. Dat bracht me op het idee er een blogpost over te schrijven. En na een poll in mijn instagram story wist ik het zeker. Jullie wilden graag weten hóe ik het had gedaan en welke boeken ik heb uitgekozen. Dus vandaag leg ik het allemaal uit!

Lees meer »

De verloren bloem van de sjamaan - Davide Morosinotto

Het was een tijd geleden dat ik de achterflap van het boek las, en ik was vergeten dat het over een ziek meisje ging. Tot Axelle me een berichtje op Instagram stuurde. Daardoor herinnerde ik het weer! Daardoor werd ik nieuwsgierig en was 'de verloren bloem van de sjamaan' mijn eerst volgende boek. Dankjewel voor de herinnering Axelle! En bedankt TDM Publishing voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

Wrap-up februari 2021

Hallo lieve mensen! De maand is omgevlogen. Ik had qua gezondheid niet zo'n geweldige maand maar ik heb uiteindelijk best veel boeken kunnen lezen! Vandaag geef ik een kort overzicht. En hopelijk voel ik me in maart weer goed genoeg om recensies, blogposts en foto's te plaatsen!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb