Turnthepages.nl

Recente berichten


De academie - Astrid Boonstoppel

Dit is hoe het ging heb ik in één dag gelezen. Astrid schrijft zó goed dat je het boek niet meer weg kunt/wil leggen. Daarom heb ik een poosje gewacht met het lezen van de academie. Ik wachtte tot ik me wat beter voelde en ik het boek in één dag zou kunnen uitlezen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Want wauw wat was dit boek sterk!

Lees meer »

Wrap-up januari 2021

Hallo lieve mensen! Ik heb een rare maand gehad, heb vele dagen niet kunnen lezen. En ik voel me niet al te geweldig. Daarom is het op mijn blog en instagram wat stiller dan je van me gewend bent. Maar vandaag heb ik een kort overzicht van mijn leesmaand gemaakt. Jullie gaven op instagram aan dat jullie die leuk vinden om te lezen, dus here you go! Enjoy :)

Lees meer »

Spookpokken (Nevermoor #3) ‐ Jessica Townsend

In 2020 heb ik zowel Nevermoor als Wondersmid twee keer gelezen. Zodra het boek uit was wilde ik het opnieuw lezen. Zó goed waren de boeken. Toen kondigde de auteur aan dat deel drie, Spookpokken, een belangrijk deel in de serie zou zijn. Dat Morrigan flink zou groeien. Je snapt dus wel dat ik behoorlijk hoge verwachtingen had. En gelukkig werd ik niet teleurgesteld!

Lees meer »

Zoals u wenst - Denise Marinus

Zoals jullie weten hou ik van sprookjes en boeken over royals. Je kan je dus wel voorstellen hoe enthousiast ik werd toen ik hoorde dat er een boek van eigen bodem zou verschijnen met royals in de hoofdrol. Maar eerlijk? Het boek viel me helaas een beetje tegen...

Lees meer »

Wrap-up 2020

Wauw, in 2020 heb ik meer boeken gelezen dan ooit tevoren. Mijn blog groeide, ik startte de blogrubriek disability op dinsdag en ik voegde belachelijk veel boeken aan mijn collectie toe. Ik recenseerde 71 boeken, ik las 16 boeken van eigen bodem en ik ontdekte veel nieuwe favorieten. Genoeg gekletst, dit zijn de boeken die ik in 2020 las! 

Lees meer »

Dit is best wel een episch liefdesverhaal - Kacen Callender

Toen Querido in het najaar van 2019 hun nieuwe label Querido Glow aankondigde was ik enthousiast. Meer diversiteit, YES! Alle boeken binnen deze lijn hebben queer hoofdpersonages en na lang wachten is dan eindelijk dit is best wel een episch liefdesverhaal verschenen. Vandaag deel ik mijn leeservaring.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb