Turnthepages.nl

Recente berichten


Wrap-up december 2020

Begin december kreeg ik de griepprik. En daar ben ik behoorlijk belabberd van geworden. En daardoor heb ik vele dagen niet kunnen lezen. *boehoee*. Maar vandaag deel ik mijn boekgerelateerde activiteiten van afgelopen maand!

Lees meer »

Op glad ijs - Sara Biren

Als ik ergens van hou dan zijn het wel boeken met badass vrouwelijke hoofdpersonages. En op glad ijs leek veelbelovend. Was het boek net zo tof als de flaptekst deed vermoeden? Bedankt Best of YA voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

De ijstuin - Guy Jones

Naast Young Adult boeken wilde ik ook graag wat kinderboeken bespreken binnen deze rubriek. En in mijn zoektocht kwam ik De ijstuin van Guy Jones tegen. Een verhaal over een meisje dat niet in de zon mag komen. Uitgeverij Leopold heeft me een exemplaar opgestuurd om te bespreken, bedankt daarvoor!

Lees meer »

American royals - Katharine McGee

Als ik ergens van hou dan is het wel verhalen over royals. Flink veel drama, koninklijke verplichtingen, klasseverschil, een ingewikkelde romance. En American Royals bevat al die elementen. Ik heb zó genoten van dit verhaal. Bedankt uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een exemplaar!

Lees meer »

Hoe dan ook - Kara McDowell

Ik las eigenlijk nooit boeken gerelateerd aan het seizoen. Maar dit jaar was ik vastbesloten een aantal kerstige boeken te lezen. En hoe dan ook van Kara McDowell kon natuurlijk niet ontbreken. Vandaag vertel ik je wat ik van dit boek vond. Bedankt uitgeverij Moon voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »