Turnthepages.nl

Recente berichten


De kerstmisaurus (en de winterheks) - Tom Fletcher

In januari las ik De Kerstmisaurus al eens. Ik was helemaal verliefd op het verhaal. Een kinderboek vol vriendschap, familie en magie. En de hoofdpersoon zit in een rolstoel!! Ik was vastbesloten het boek opnieuw te lezen in december en dat heb ik gedaan. En vandaag deel ik mijn leeservaring met jullie!

Lees meer »

Elle & Darcy - Alexandria Bellefleur

Ik hou van queer boeken. Je snapt dus wel dat ik super enthousiast was toen ik Elle & Darcy in de catalogus zag staan. Twee meiden besluiten te gaan nepdaten om hun families rustig te houden. Maarja we weten allemaal dat fake-dating leidt tot echt daten. Dat klonk mij geweldig in de oren. En nu mag ik meedoen met de blogtour. Ik las het boek voor verschijning zodat ik vandaag mijn leeservaring met jullie kan delen! Bedankt Zomer & Keuning voor het toesturen van de drukproef.

Lees meer »

Ottilie en de welkende wereld - Rhiannon Williams

De boeken over Ottilie zijn een van de beste die ik dit jaar heb gelezen! Lees eerst even mijn recensie van het eerste deel, Ottilie en de drochtenjagers. En mijn recensie van Ottilie en de monstermacht.  Deze maand kon ik dan eindelijk het slotdeel lezen. Krijgen de personage het einde dat ze verdienen? Bedankt Gottmer voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

SchEef - Marlies Allewijn

Een tijdje geleden vroeg ik of jullie nog tips hadden voor Disability op dinsdag. Boeken die jullie erg leuk vonden of benieuwd waren naar mijn mening er over. En een van jullie attendeerde me op het boek SchEef van Marlies Allewijn. Ik leende het boek bij de bibliotheek en vandaag deel ik mijn leeservaring met jullie.

Lees meer »