Turnthepages.nl

Recente berichten


Wrap-up november 2020

Ik heb niet zo veel kunnen lezen als ik zou willen. Maar de boeken die ik las waren zó leuk! Lees snel verder dan vertel ik je welke boeken ik heb gelezen, hoe het met mijn TBR gaat en wat mijn favoriete boek van de maand was.

Lees meer »

Shine - Jessica Jung

Ik wist wel een beetje wat k-pop was. Maar meer ook niet. Ik luister de muziek niet en had geen flauw idee hoe de bizz in elkaar stak. Toen Best of YA aangaf op zoek te zijn naar een aantal recensenten bood ik me aan. Ik was best benieuwd! En wat heb ik genoten want wauw wat een heerlijk verhaal was dit zeg.

Lees meer »

Het omgekeerde van altijd - Justin A. Reynolds

In 2019 las ik het omgekeerde van altijd al een keer. Ik zag het boek bij de bibliotheek liggen en was helemaal enthousiast. Een van de personages was chronisch ziek! Net als ik!! Het eerste boek waarin ik mezelf herkende. Door dit boek kwam ik op het idee deze blogrubriek te starten. Want verder kon ik geen boeken vinden over mensen zoals ik. Afgelopen maand las ik het boek opnieuw en ik kan vast verklappen, ik vond het boek nog veel beter dan de eerste keer dat ik het las!

Lees meer »

Liefde van A tot Z - S.K. Ali

Toen ik Liefde van A tot Z in de najaarsbrochure zag staan was ik gelijk enthousiast. Yess een nieuw boek om te bespreken in mijn rubriek. Een nieuw boek op de Nederlandse boekenmarkt met representatie voor chronisch zieken. Maar dit boek is zo veel meer dan dat!

Lees meer »

Rosie hartje Jack - Mel Darbon

Toen ik in februari de #BB10jaar challenge won, kreeg ik een leuk pakket vol boeken en goodies opgestuurd. Een van die boeken was Rosie♡ Jack. Natuurlijk perfect om te bespreken binnen deze rubriek! Het heeft een aantal maand geduurd maar ik heb het boek gelezen en zal vandaag mijn leeservaring met jullie delen. Ik kan alvast vertellen dat het boek heel anders was dan ik had verwacht!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb