Aan het begin van elke maand kijk ik terug op mijn leeservaring van de afgelopen weken. Heb ik boeken gekocht? Recensie exemplaren ontvangen? Hoe gaat het mijn lees-voornemens en challenges? En natuurlijk vertel ik welk boek mijn favoriet was!


Wrap-up maart 2021

Maart was een goeie maand voor mij. Ik heb veel kunnen lezen en ben langzaamaan weer begonnen met het posten van instagram berichten en blogposts. Ben je benieuwd naar mijn leesgedrag van maart? Lees dan snel verder.

Lees meer »

Wrap-up februari 2021

Hallo lieve mensen! De maand is omgevlogen. Ik had qua gezondheid niet zo'n geweldige maand maar ik heb uiteindelijk best veel boeken kunnen lezen! Vandaag geef ik een kort overzicht. En hopelijk voel ik me in maart weer goed genoeg om recensies, blogposts en foto's te plaatsen!

Lees meer »

Wrap-up januari 2021

Hallo lieve mensen! Ik heb een rare maand gehad, heb vele dagen niet kunnen lezen. En ik voel me niet al te geweldig. Daarom is het op mijn blog en instagram wat stiller dan je van me gewend bent. Maar vandaag heb ik een kort overzicht van mijn leesmaand gemaakt. Jullie gaven op instagram aan dat jullie die leuk vinden om te lezen, dus here you go! Enjoy :)

Lees meer »

Wrap-up 2020

Wauw, in 2020 heb ik meer boeken gelezen dan ooit tevoren. Mijn blog groeide, ik startte de blogrubriek disability op dinsdag en ik voegde belachelijk veel boeken aan mijn collectie toe. Ik recenseerde 71 boeken, ik las 16 boeken van eigen bodem en ik ontdekte veel nieuwe favorieten. Genoeg gekletst, dit zijn de boeken die ik in 2020 las! 

Lees meer »

Wrap-up december 2020

Begin december kreeg ik de griepprik. En daar ben ik behoorlijk belabberd van geworden. En daardoor heb ik vele dagen niet kunnen lezen. *boehoee*. Maar vandaag deel ik mijn boekgerelateerde activiteiten van afgelopen maand!

Lees meer »

Wrap-up november 2020

Ik heb niet zo veel kunnen lezen als ik zou willen. Maar de boeken die ik las waren zó leuk! Lees snel verder dan vertel ik je welke boeken ik heb gelezen, hoe het met mijn TBR gaat en wat mijn favoriete boek van de maand was.

Lees meer »

Wrap-up oktober 2020

Ik heb deze maand weinig dagen kunnen lezen. Vaak had ik wel zin om te lezen maar ontbrak de concentratie. Balenn. Maar de boeken díe ik las, waren bijna allemaal ge-wel-dig!

Lees meer »

Wrap-up september 2020

Ik had hele andere plannen deze maand. Ik wilde bepaalde boeken lezen maar ik had er geen zin in. De afgelopen weken las ik waar ik zin in had nog veel meer dan anders. Ondanks ongunstige omstandigheden las ik een flink aantal boeken!

Lees meer »

Wrap-up augustus 2020

Augustus is voorbij. Ik ben helemaal klaar voor de herfst! Hitte is niet mijn ding en dat bleek. Door de warmte heb ik twee week lang heb ik geen letter gelezen. Maar ondanks dat staat mijn totaal gelezen boeken deze maand op 10!

Lees meer »

Wrap-up juli 2020

Het is al weer augustus. Het jaar vliegt om! En de maand juli is voor mijn gevoel ook omgevlogen. Wat lezen betreft dacht ik een slechte maand te hebben. Er waren veel dagen dat ik niks heb kunnen lezen. Maar toen ik alles op een rijtje zette bleek dat ik juist véél had gelezen. Maar liefst twaalf boeken (**schouderklopje**). Maar weer heb ik niks van mn TBR kunnen strepen... mijn voornemen voor augustus wordt dus om mn TBR verder aan te pakken. Oke, genoeg gekletst over aankomende maand, het is tijd om terug te blikken.

Lees meer »

Wrap-up juni 2020

In juni had ik mijn ups en downs. Door de hitte heb ik dagen niks kunnen lezen. Maar de rest van de maand was ik op dreef! En ik heb belachelijk veel boeken aan mn collectie toegevoegd....

Lees meer »

Wrap-up mei 2020

Ik heb afgelopen maand mijn nieuwe blogrubriek Disability op dinsdag geïntroduceerd en hier een aantal boeken voor gelezen! Mijn leesmaand was niet optimaal maar ik heb genoten, en daar gaat het om!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb