Aan het begin van elke maand kijk ik terug op mijn leeservaring van de afgelopen weken. Heb ik boeken gekocht? Recensie exemplaren ontvangen? Hoe gaat het mijn lees-voornemens en challenges? En natuurlijk vertel ik welk boek mijn favoriet was!


Wrap-up april 2020

De maand april is om gevlogen! En ik ben verbaasd over hoeveel ik heb kunnen lezen. Ook kreeg ik voor het eerst een lees exemplaar én ik werd goedgekeurd om een aantal boeken te recenseren waar ik enorm naar uit kijk. Er is dus genoeg leuks gebeurd!! Oh en ik was ook nog jarig.

Lees meer »

Wrap-up maart 2020

Hallo allemaal. Er is weer een maand voorbij. En wát voor maand. De hele wereld staat op z'n kop... Ik ben druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe blogrubriek. Later meer. Maar daardoor heb ik wel heel veel boeken binnengekregen!

Lees meer »

Wrap-up februari 2020

Februari is voorbij. Ik heb mijn schrikkeldag goed besteed en flink gelezen. Maar de maand is nu toch echt voorbij. Ik heb weer een overzichtje voor je gemaakt. Welke boeken heb ik gelezen. Wat heb ik aan mn kast toegevoegd en hoe gaat het met mijn goede voornemen? Ik vertel het je allemaal.

Lees meer »

Wrap-up januari 2020

Januari is al weer voorbij. De tijd vliegt! Ik had mijn jaar niet beter kunnen starten. Ik heb maar liefst dertien (!!!) boeken gelezen. 

Lees meer »

Wrap-up 2019

Hallo lieve mensen! Het is 2020. Ik vind het heel onwerkelijk, het jaar is omgevlogen. Vandaag deel ik met jullie mijn leesoverzicht van 2019. Welke boeken ik gelezen heb. En mijn favorieten.

Lees meer »

Wrap-up december 2019

Voor dat ik het over boeken ga hebben. Gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat het nieuwe jaar je veel liefde, gezondheid en mooie boeken brengt. Ja daar heb je het al. Ik praat al weer over boeken. Nouja dan begin ik maar met de echte wrap-up. Het kwaad is al geschied!

Lees meer »

Wrap-up november 2019

Hallo lieve mensen. November is weer ten einde. Tijd om terug te kijken. Welke boeken heb ik gelezen, welke boeken heb ik gekregen. En welk boek was mijn favoriet? Je leest het hier.

Lees meer »

Wrap-up oktober 2019

Het is alweer november. Tijd om terug te kijken naar oktober. Hoe veel boeken heb ik gelezen, welke boeken heb ik gekregen, wat was mn favoriet? Je leest het allemaal hier.

Lees meer »

Wrap-up september 2019

Het is alweer oktober Tijd voor de wrap-up van september. Wat heb ik afgelopen maand gelezen, welke boeken zijn er binnen gekomen! Lees snel verder en je komt er achter.

Lees meer »