Recensies


Blogtour: Word volwassen, Eve Brown - Talia Hibbert

In de eerste twee delen werkte Eve me een beetje op de zenuwen. Ik kreeg geen hoogte van haar en ze werd zó kinderachtig neergezet. Ik was daardoor heel benieuwd naar dit verhaal. Eindelijk vanuit Eve's perspectief lezen. Wie was ze nou echt? Wat ging er in haar om. Ik heb gelukkig duidelijkheid gekregen. Eve is best oké! (Om in Jacob's woorden te spreken, haha)

Lees meer »

Heartstopper deel 4 - Alice Oseman

Het is vandaag Dag van de Biseksualiteit. Dus wat is nou een beter moment om een recensie te plaatsen van het boek met een van mijn favoriete Bi personages. Nick voelt zich inmiddels helemaal thuis in zijn identiteit, het was mooi om hem zo te zien. En ja, dit verhaal bespreekt zwaardere onderwerpen, maar de schrijfstijl is op en top Alice en de toon voelde hoopvol.

Lees meer »

Snap de hint, Dani Brown - Talia Hibbert

Toen ik Zoek het uit, Chloe Brown las ben ik helemaal verliefd geworden op Talia Hibbert's schrijfstijl. Snap de hint, Dani Brown was dan ook een feestje om te lezen. Er was aandacht en ruimte voor serieuze onderwerpen maar ik heb in maanden niet zoveel hardop gelachen om een boek!

Lees meer »

Bright - Jessica Jung

Honestly? Ik had meer van dit boek verwacht. Ik was enthousiast na het lezen van de flaptekst. Mode, Paris Fashion Week? YES PLEASE. En er komt een leuke jongen in beeld? Kom maar op. Maar helaas voelde alles behoorlijk oppervlakkig en niet uitgewerkt. Dit boek had zo veel potentie maar er waren te veel elementen en te weinig pit.

Lees meer »

Het Avery Shaw-experiment - Kelly Oram

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op Cinder & Ella. Ik vond de schrijfstijl heerlijk en de representatie was uitstekend. Heel blij werd ik, toen uitgeverij de Fontein Avery Shaw aankondigde! Ik verwachtte een heerlijke summerread en werd positief verrast dat ook dit verhaal disability representatie heeft! Hoofdpersonage Avery heeft namelijk een sociale angststoornis.

Lees meer »

Majesteit - Katharine McGee

Eerder las ik American Royals en ik vond het verhaal heerlijk. Het concept, de drama, de personages (afgezien van Daphne). Het einde was echt niet te doen en ik móest weten hoe het verder zou gaan. Helaas viel het vervolg me vies tegen...

Lees meer »

Heartstopper deel 3 - Alice Oseman

Zoals jullie nu wel weten ben ik helemaal verliefd op de heartstopper comics; deel 1 en 2 heb ik verslonden. De laatste tijd heb ik behoorlijk wat lange recensies geschreven dus ik zal het vandaag voor de verandering eens kort houden, haha!

Lees meer »

Als vuur - Sara Lövestam

Vandaag staat dit zomerse boek op de planning. Word ik vanochtend wakker en sneeuwt het! Ik heb gelijk de neiging om weer kerstmuziek opzetten en weg te kruipen met een kop thee. Toch zal ik vandaag vertellen wat ik van het zomerse boek 'als vuur' vond!

Lees meer »

Tokio voor altijd - Emiko Jean

Een van mijn most-anticipated vertalingen was Tokio voor altijd. Ik wil graag meer diverse boeken lezen en dat betekent ook meer boeken door auteurs van kleur. Een verhaal die de zoektocht naar je identiteit en geschiedenis combineert met royalty? Yes, please! En ik kan je vertellen, dit boek is nog zó veel leuker dan ik had verwacht en gehoopt!

Lees meer »

K-pop crush - Stephan Lee

Dit boek stond al een hele tijd op me te wachten. Ik ben een enorme moodreader en ik had steeds geen zin in een zoetsappig, dramatisch verhaal. Maar in november was het eindelijk zo ver. Ik wilde K-pop crush lezen. Was het dramatisch? Jazeker. En dat was héér-lijk!

Lees meer »

10 truths en een dare - Ashley Elston

Eerder las ik het boek 10 blind dates en ik vond het heerlijk. Je snapt dus wel dat ik heel enthousiast was toen ik een (losstaand) vervolg in de brochure van best of YA zag staan. Die moest ik lezen! En ooh wat heb ik genoten!

Lees meer »