Recensies


De kroon en het hart - Jana Hoch

Dit boek viel me tegen. En daar baal ik zo van! Ik had het namelijk totaal niet verwacht. De synopsis klonk geweldig, lekker zoetsappig en dramatisch. Boeken met royals zijn een van mijn favoriete sub-genres (voor zover je dat een genre kan noemen). Ik had dus goeie hoop dat ik van begin tot eind zou smullen. Maar helaas. De romantiek viel me vies tegen en het machtsmisbruik zorgde voor een vervelende nasmaak.

Lees meer »

De bedrogene - Kiera Cass

De reacties over de beminde waren erg gemixt dus ik wist niet zeker of het vervolg wel vertaald zou worden. Gelukkig heeft Best of YA besloten het vervolg wél uit te geven! Ik heb het eerste deel namelijk verslonden en moest weten hoe het verder zou gaan met Hollis. Vanwege mijn gezondheid heeft het een tijd geduurd voordat ik het boek kon lezen, (de beminde heb ik in één zitting gelezen zodra het boek op de deurmat viel), maar wauw, Kiera Cass did it again. Heel anders maar zó leuk!

Lees meer »

Als de morgen begint - Laura Diane

Als ik ergens naar uit keek dan was het wel het vervolg op Als de nacht eindigt. Het boek eindigde in een gigantische cliffhanger en ik moest weten hoe het verder ging! Maar omdat ik Laura's boeken het liefst in één ruk uitlees had ik eventjes gewacht. Helaas liep het allemaal een beetje anders dan verwacht...

Lees meer »

Ivelle - Laura Diane

Nadat ik als de nacht eindigt en als de morgen begint had gelezen, wilde ik dolgraag verder met Ivelle. Ik was benieuwd wat voor nieuwe wereld Laura Diane had gecreëerd en ik ben absoluut niet teleurgesteld!

Lees meer »

Een hart zo vurig - Brigid Kemmerer

Voor de blogrubriek disability op dinsdag las ik het eerste deel in deze serie; Een vloek zo eenzaam. Wauw dat boek was nog veel leuker dan ik had verwacht. Dus natuurlijk heb ik daarna deel twee gelezen. Vandaag vertel ik je over mijn leeservaring.

Lees meer »

Heartstopper deel 1 - Alice Oseman

Zoals jullie misschien wel weten ben ik geen fan van stripboeken en graphic novels. Ik creëer graag zelf beelden als ik lees. Maar de tekenstijl van Alice Oseman vind ik zó tof dat ik hierbij een uitzondering maak!

Lees meer »

Een zomer zonder jou - Jenny Han

Na de zomer waarin alles veranderde te hebben gelezen, moest ik weten hoe het verder zou gaan. Nou ben ik zoals jullie weten altijd een beetje huiverig voor deel 2 in een trilogie. En ook al heeft deze serie een tweede-deel-dip, ik vond het een prachtig verhaal!

Lees meer »

De zomer waarin alles veranderde - Jenny Han

De 'aan alle jongens van wie ik hield'-trilogie vond ik heer-lijk. Helaas was de andere trilogie niet volledig in het Nederlands vertaald, tot nu. Ik hoopte op een zomerse romance, vriendschap, familie, de luchtige meevoerende schrijfstijl van Jenny Han en misschien een liefdesdriehoek? En ik heb bijna alles gekregen waar ik op hoopte. Ookal had het verhaal een serieuzere kant dan ik had verwacht, het was werkelijk weer smullen!

Lees meer »

Vergif - Jennifer Donnelly

Zoals jullie misschien nog wel weten was ik erg enthousiast over het boek 'stiefzus' van Jennifer Donnelly. Toen der tijd wist ik al dat er een tweede boek kwam, dit keer een hervertelling van het sprookje sneeuwwitje. Nu is het dan eindelijk zo ver! Vond ik dit boek net zo leuk als stiefzus? 

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb