Recensies


Bright - Jessica Jung

Honestly? Ik had meer van dit boek verwacht. Ik was enthousiast na het lezen van de flaptekst. Mode, Paris Fashion Week? YES PLEASE. En er komt een leuke jongen in beeld? Kom maar op. Maar helaas voelde alles behoorlijk oppervlakkig en niet uitgewerkt. Dit boek had zo veel potentie maar er waren te veel elementen en te weinig pit.

Lees meer »

Majesteit - Katharine McGee

Eerder las ik American Royals en ik vond het verhaal heerlijk. Het concept, de drama, de personages (afgezien van Daphne). Het einde was echt niet te doen en ik móest weten hoe het verder zou gaan. Helaas viel het vervolg me vies tegen...

Lees meer »

Heartstopper deel 3 - Alice Oseman

Zoals jullie nu wel weten ben ik helemaal verliefd op de heartstopper comics; deel 1 en 2 heb ik verslonden. De laatste tijd heb ik behoorlijk wat lange recensies geschreven dus ik zal het vandaag voor de verandering eens kort houden, haha!

Lees meer »

Als vuur - Sara Lövestam

Vandaag staat dit zomerse boek op de planning. Word ik vanochtend wakker en sneeuwt het! Ik heb gelijk de neiging om weer kerstmuziek opzetten en weg te kruipen met een kop thee. Toch zal ik vandaag vertellen wat ik van het zomerse boek 'als vuur' vond!

Lees meer »

Tokio voor altijd - Emiko Jean

Een van mijn most-anticipated vertalingen was Tokio voor altijd. Ik wil graag meer diverse boeken lezen en dat betekent ook meer boeken door auteurs van kleur. Een verhaal die de zoektocht naar je identiteit en geschiedenis combineert met royalty? Yes, please! En ik kan je vertellen, dit boek is nog zó veel leuker dan ik had verwacht en gehoopt!

Lees meer »

K-pop crush - Stephan Lee

Dit boek stond al een hele tijd op me te wachten. Ik ben een enorme moodreader en ik had steeds geen zin in een zoetsappig, dramatisch verhaal. Maar in november was het eindelijk zo ver. Ik wilde K-pop crush lezen. Was het dramatisch? Jazeker. En dat was héér-lijk!

Lees meer »

10 truths en een dare - Ashley Elston

Eerder las ik het boek 10 blind dates en ik vond het heerlijk. Je snapt dus wel dat ik heel enthousiast was toen ik een (losstaand) vervolg in de brochure van best of YA zag staan. Die moest ik lezen! En ooh wat heb ik genoten!

Lees meer »

De kroon en het hart - Jana Hoch

Dit boek viel me tegen. En daar baal ik zo van! Ik had het namelijk totaal niet verwacht. De synopsis klonk geweldig, lekker zoetsappig en dramatisch. Boeken met royals zijn een van mijn favoriete sub-genres (voor zover je dat een genre kan noemen). Ik had dus goeie hoop dat ik van begin tot eind zou smullen. Maar helaas. De romantiek viel me vies tegen en het machtsmisbruik zorgde voor een vervelende nasmaak.

Lees meer »

De bedrogene - Kiera Cass

De reacties over de beminde waren erg gemixt dus ik wist niet zeker of het vervolg wel vertaald zou worden. Gelukkig heeft Best of YA besloten het vervolg wél uit te geven! Ik heb het eerste deel namelijk verslonden en moest weten hoe het verder zou gaan met Hollis. Vanwege mijn gezondheid heeft het een tijd geduurd voordat ik het boek kon lezen, (de beminde heb ik in één zitting gelezen zodra het boek op de deurmat viel), maar wauw, Kiera Cass did it again. Heel anders maar zó leuk!

Lees meer »

Als de morgen begint - Laura Diane

Als ik ergens naar uit keek dan was het wel het vervolg op Als de nacht eindigt. Het boek eindigde in een gigantische cliffhanger en ik moest weten hoe het verder ging! Maar omdat ik Laura's boeken het liefst in één ruk uitlees had ik eventjes gewacht. Helaas liep het allemaal een beetje anders dan verwacht...

Lees meer »