Recensies


De raven - Kass Morgan, Daniëlle Paige

Ik hou van boeken die zich op de universiteit afapelen. Dus de raven leek me heerlijk. En dan ook nog een geheime sociëteit, heksen, magie en drama. Count me in! Ik had al een aantal boeken van Kass Morgan gelezen (en ik ben fan van haar schijfstijl), Daniëlle Paige was nieuw voor me. Maar een ding kan ik vast verklappen, dit boek was zo veel beter dan ik had verwacht!

Lees meer »

Blogtour: boyfriend material

Allereerst wil ik Zomer & Keuning hartelijk bedanken voor een recensie exemplaar. En omdat ik met de blogtour meedoe heb ik ook de drukproef ontvangen zodat optijd kon beginnen met lezen. Nou was ik ruim optijd begonnen. Maar mijn gezondheid gooide roet in het eten. Ik heb een enorme flare-up gehad en ben daar nogsteeds niet volledig van hersteld. Daardoor heb ik het boek nog niet uit. Vandaag vertel ik dus wat ik er tot nu toe van vind. En als ik het boek uit heb zal ik de recensie eventueel aanvullen!

Lees meer »

Meneer sleutelbeen en de wonderlijke wauw - Guy Bass

Een boek werd aangeprezen als iets voor de fans van Roald Dahl en met  prachtige illustraties die wel wat weg hadden van Tim Burtons werk. Van het werk van beide heren heb ik intens genoten dus ik was erg benieuwd naar dit boek. Het verhaal klonk als echt iets voor mij en ik had gelijk. Dit boek is heerlijk en ook zeer geschikt om samen te lezen.

Lees meer »

De academie - Astrid Boonstoppel

Dit is hoe het ging heb ik in één dag gelezen. Astrid schrijft zó goed dat je het boek niet meer weg kunt/wil leggen. Daarom heb ik een poosje gewacht met het lezen van de academie. Ik wachtte tot ik me wat beter voelde en ik het boek in één dag zou kunnen uitlezen. En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Want wauw wat was dit boek sterk!

Lees meer »

Spookpokken (Nevermoor #3) ‐ Jessica Townsend

In 2020 heb ik zowel Nevermoor als Wondersmid twee keer gelezen. Zodra het boek uit was wilde ik het opnieuw lezen. Zó goed waren de boeken. Toen kondigde de auteur aan dat deel drie, Spookpokken, een belangrijk deel in de serie zou zijn. Dat Morrigan flink zou groeien. Je snapt dus wel dat ik behoorlijk hoge verwachtingen had. En gelukkig werd ik niet teleurgesteld!

Lees meer »

Zoals u wenst - Denise Marinus

Zoals jullie weten hou ik van sprookjes en boeken over royals. Je kan je dus wel voorstellen hoe enthousiast ik werd toen ik hoorde dat er een boek van eigen bodem zou verschijnen met royals in de hoofdrol. Maar eerlijk? Het boek viel me helaas een beetje tegen...

Lees meer »

Op glad ijs - Sara Biren

Als ik ergens van hou dan zijn het wel boeken met badass vrouwelijke hoofdpersonages. En op glad ijs leek veelbelovend. Was het boek net zo tof als de flaptekst deed vermoeden? Bedankt Best of YA voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

American royals - Katharine McGee

Als ik ergens van hou dan is het wel verhalen over royals. Flink veel drama, koninklijke verplichtingen, klasseverschil, een ingewikkelde romance. En American Royals bevat al die elementen. Ik heb zó genoten van dit verhaal. Bedankt uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een exemplaar!

Lees meer »

Hoe dan ook - Kara McDowell

Ik las eigenlijk nooit boeken gerelateerd aan het seizoen. Maar dit jaar was ik vastbesloten een aantal kerstige boeken te lezen. En hoe dan ook van Kara McDowell kon natuurlijk niet ontbreken. Vandaag vertel ik je wat ik van dit boek vond. Bedankt uitgeverij Moon voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb