Recensies


Op glad ijs - Sara Biren

Als ik ergens van hou dan zijn het wel boeken met badass vrouwelijke hoofdpersonages. En op glad ijs leek veelbelovend. Was het boek net zo tof als de flaptekst deed vermoeden? Bedankt Best of YA voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

American royals - Katharine McGee

Als ik ergens van hou dan is het wel verhalen over royals. Flink veel drama, koninklijke verplichtingen, klasseverschil, een ingewikkelde romance. En American Royals bevat al die elementen. Ik heb zó genoten van dit verhaal. Bedankt uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een exemplaar!

Lees meer »

Elle & Darcy - Alexandria Bellefleur

Ik hou van queer boeken. Je snapt dus wel dat ik super enthousiast was toen ik Elle & Darcy in de catalogus zag staan. Twee meiden besluiten te gaan nepdaten om hun families rustig te houden. Maarja we weten allemaal dat fake-dating leidt tot echt daten. Dat klonk mij geweldig in de oren. En nu mag ik meedoen met de blogtour. Ik las het boek voor verschijning zodat ik vandaag mijn leeservaring met jullie kan delen! Bedankt Zomer & Keuning voor het toesturen van de drukproef.

Lees meer »

Ottilie en de welkende wereld - Rhiannon Williams

De boeken over Ottilie zijn een van de beste die ik dit jaar heb gelezen! Lees eerst even mijn recensie van het eerste deel, Ottilie en de drochtenjagers. En mijn recensie van Ottilie en de monstermacht.  Deze maand kon ik dan eindelijk het slotdeel lezen. Krijgen de personage het einde dat ze verdienen? Bedankt Gottmer voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

Shine - Jessica Jung

Ik wist wel een beetje wat k-pop was. Maar meer ook niet. Ik luister de muziek niet en had geen flauw idee hoe de bizz in elkaar stak. Toen Best of YA aangaf op zoek te zijn naar een aantal recensenten bood ik me aan. Ik was best benieuwd! En wat heb ik genoten want wauw wat een heerlijk verhaal was dit zeg.

Lees meer »

Feniksbloed - Adam Silvera

Het heeft lang geduurd voor ik de boeken van Adam Silvera heb gelezen. Ik was een beetje huiverig. Waarom zou ik een boek lezen met een verdrietig einde?? I'm a sucker for a happy ending. Maar toen ik 'op het einde gaan ze allebei dood' eenmaal had gelezen, was ik verkocht. De schrijfstijl is helemaal mijn ding en de onderwerpen gaven me stof om over na te denken. Kortom, ik ben fan! Daarom was ik erg benieuwd naar Adams eerste fantasy verhaal. Totaal anders dan zijn eerdere boeken. Gelukkig werd het boek vertaald naar het nederlands. Bedankt Clavis voor het opsturen van een exemplaar!

Lees meer »

Reisbureau wereldvreemd - L.D. Lapinski

Toen ik de synopsis van dit boek las moest ik een beetje aan havenfall denken. Maar dan voor een jongere doelgroep. Beide boeken hebben meerdere werelden, maar verder zijn ze heel verschillend (weet ik nu). Eerlijk? Ik vond Reisbureau wereldvreemd veel en veel leuker! Bedankt uitgeverij de Fontein voor het toesturen van een exemplaar.

Lees meer »

De goddelozen - Margaret Owen

Zoals jullie weten heb ik enorm genoten van 'de genadigen' lees hier mijn recensie. Ik was heel benieuwd hoe het verder zou gaan met Fie en haar kraaien. En ik kan je vertellen, ik ben blij verrast met de wending van het verhaal. Dit boek is ijzersterk en erg vermakelijk!

Lees meer »