Recensies


Help, mijn batterij is leeg! - Geronimo Stilton

Toen ik er achter kwam dat er een nieuwe serie van Geronimo Stilton zou komen, was ik dol enthousiast. Ik vind het milieu erg belangrijk en het is dan ook goed dat de milieu problemen onder de aandacht worden gebracht! Iedereen zal zijn of haar steentje moeten bijdragen als we een verschil willen maken. Alle kleine beetjes helpen!

Lees meer »

Twee fonkelrode sterren in de blinkend witte sneeuw - Davide Morosinotto

Normaal gesproken lees ik geen boeken over de oorlog. Ik lees voor m'n plezier en ter ontspanning. Maar dit specifieke boek maakte mij erg nieuwsgierig. Ik ben verliefd op de schrijfstijl van Davide Morosinotto en ik had nog nooit en boek gelezen over hoe het in Rusland was tijdens de oorlog. En wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen want hij is prachtig.

Lees meer »

De beminde - Kiera Cass

Toen ik een tijdje terug de zomercatalogus van Best of YA bekeek kon ik mijn geluk niet op. Ze gingen het nieuwe boek van Kiera Cass uitgeven! Ik stuurde natuurlijk gelijk een mailtje dat ik het boek graag zou willen recenseren. Little did I know dat ik een leesexemplaar zou ontvangen! Ik voel me enorm vereerd. Als een van de eersten heb ik de beminde gelezen. En vandaag mag ik jullie er eindelijk over vertellen!

Lees meer »

De gemene moord op muggemietje - Ted van Lieshout

Ik wilde zoals jullie weten meer poëzie en vrij vers lezen. Uit mn comfortzone stappen. Toen ik over het nieuwste boek van Ted van Lieshout hoorde was ik gelijk enthousiast. Ik had er veel goeds over zijn boeken gehoord. En ik kan me aansluiten bij alle anderen. Wat een heerlijke stijl heeft van Lieshout.

Lees meer »

Havenfall - Sara Holland

Toen ik hoorde dat Blossom Books een nieuw boek van Sara Holland ging uitgeven was ik dol enthousiast. Ik heb haar everless duologie helemaal verslonden. Helaas viel havenfall me een beetje tegen...

Lees meer »

De balletschoenen van Aya - Catherine Bruton

Toen ik een paar maand geleden de voorjaars catalogus van Kok bekeek wist ik gelijk dat ik de balletschoenen van Aya wilde lezen. De combinatie van ballet, vriendschap, familie en het vluchten voor de oorlog sprak mij enorm aan. En wat ben ik blij dat ik dit boek heb gelezen!

Lees meer »

Misschien is het anders - David Yoon

Het is vandaag 20 april, dag van de stem. En om deze dag te vieren zet ik vandaag een own voices boek in de spotlight! Want hoe belangrijk is het om je verhaal te kunnen vertellen. Ik heb meer inzicht gekregen en veel gelachen. Voor mij een geslaagd verhaal en ik hoop dat jij hem ook gaat lezen!

Lees meer »

Dubbelleven - Chinouk Thijssen

Ik ben al heel lang van plan om de truth or dance serie van Chinouk te lezen. Maar je weet hoe dat gaat. Eindeloze TBR enzo. Dubbelleven is dus het eerste boek dat ik van Chinouk heb gelezen. En ik kan me helemaal aansluiten bij haar vele fans. Wat een heerlijke schrijfstijl!

Lees meer »

Stiefzus - Jennifer Donnelly

Zoals jullie weten ben ik gek op sprookjes en hervertellingen. Toen ik Stiefzus in de voorjaarsbrochure van de fontein zag staan heb ik hem dan ook gelijk aangevraagd om te recenseren. Drie week geleden was het dan zo ver. Het boek lag op de mat en ik kon gaan lezen. En ik kan je alvast verklappen, ik vond het een geweldig boek.

Lees meer »

Licht, camera, liefde - Holly Smale

Ik heb onder een steen geleefd! Vorig jaar mei kwam het boek licht, camera, liefde van Holly Smale uit. En ik wist er niks van. Toen ik het boek ontdekte was ik dolenthousiast. Het klonk als een erg vermakelijk verhaal. Verstand op nul en lezen maar. Dus ik ben het boek gaan lezen en deel vandaag mijn ervaring met jullie!

Lees meer »