Recensies


Nevermoor - Jessica Townsend

In maart deed ik mee met de @ileesclub. Een leesclub op instagram onder leiding van Mariska, Eline en Chantal. Gezellige dames. De sfeer is dan ook heerlijk. Deze maand lazen we Nevermoor. Ik had het boek al een keertje gelezen maar wilde hem herlezen. En de leesclub kwam op precies het juiste moment! 

Lees meer »

Duizelingwekkende hoogte - Katharine McGee

De duizend hoog trilogie stond al een tijd op mijn tbr. En ik besloot dat het tijd was de serie dit jaar te lezen. Duizend hoog stikt van de clichés maar ik vond het niet erg. Deel twee bleek nog meer clichés te bevatten dan deel een. Het wordt intenser. En ik kan nu niet meer wachten om in deel drie te beginnen. Maar ik loop op de zaken vooruit. Eerst bespreek ik duizelingwekkende hoogte met jullie!

Lees meer »

Het meisjesmanifest - Carlie van Tongeren

Deze maand las ik mee met het nieuwste Blossombooks lid, Linda. Het thema van maart is powervrouwen. En als iemand een powervrouw is dan is het Tess uit het meisjesmanifest wel! Wat een topmens zeg. Ik heb uiterst genoten van dit verhaal.

Lees meer »

Night thinker - Luna van Roosen

Ik was helemaal verliefd op day dreamer. Dus natuurlijk heb ik het vervolg night thinker ook gelezen! En deze heeft zijn voorganger overtroffen. Petje af voor Luna van Roosen. Ik heb echt enorm van dit verhaal vol sprookjes genoten. Maar is dit wel echt het einde?!

Lees meer »

Zij ging dood en ik bleef leven - Mary Crockett

Hoe ga je door met je leven als je dood had kunnen zijn. Hoe ga je om met het schuldgevoel. De rouw. Hoe ga je je leven leven. En dan wordt je ook nog eens verliefd. Complexe gevoelens en een voorspelbaar einde. Dit boek was niet wat ik er van had verwacht.

Lees meer »

Begin again - Mona Kasten

Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van Boekerij of ik dit boek wilde recenseren. Ik was een beetje terughoudend omdat ik meestal geen romans lees. En de vorige serie die ik las was royals van Erin Watt. Die viel me zó tegen. Toch besloot ik Begin again een kans te geven. En ik héb me toch genoten!

Lees meer »

Lady Smoke - Laura Sebastian

Ik heb een angst voor trilogieën. En dan voornamelijk voor het tweede deel. Zo vaak is het middelste boek saai, langdradig en valt hij flink tegen. Lady Smoke viel gelukkig niét tegen. Hij was on fire! Ik kijk nu al uit naar Queen Ember. Het derde en laatste deel. Hopelijk wordt die ook vertaald in het Nederlands. Hint hint hint @youngandawesome.

Lees meer »

Herinneringen ontward - Ruby Dhal

Ik wil meer uit mn comfortzone lezen. Dat is een van de beloftes die ik aan mezelf heb gedaan. Daarom heb ik besloten poëzie op te pakken. Ik heb op de middelbare school een aantal mooie dingen gelezen binnen dit genre. Maar ik heb er verder niks mee gedaan. Nu pak ik het dus weer op. Helaas viel deze bundel me erg tegen...

Lees meer »

Duizend hoog - Katharine McGee

Zoals jullie weten is mijn goede voornemen om mijn TBR te halveren. Duizendhoog wilde ik al heel lang lezen. Maar ik kwam er niet aan toe. Te veel leuke boeken, je weet hoe dat gaat... Maar wat ben ik blij dat ik hem nu wél heb gelezen. Heerlijk veel drama. Dat smaakt naar meer. Gelukkig zijn er nog twee delen!

Lees meer »

Groter dan ik ben - Nienke Berends

Ik heb gedichten altijd mooi gevonden, maar ik las ze bijna nooit. Ik wil wat vaker buiten mijn comfortzone lezen. En daarom heb ik besloten poëzie te gaan lezen! Het eerste boek is deze mooierd van Clavis. Ik heb een gratis exemplaar ontvangen om te recenseren. Heel erg bedankt daar voor!

Lees meer »

Ottilie en de drochtenjagers - Rhiannon Williams

Ik had een paar recensie exemplaren liggen. Maar ik was in de mood voor een avontuurlijk kinderboek. Gelukkig lag Ottilie in de bibliotheek. Ik had erg gemixte verhalen gehoord en was benieuwd wat ík er van zou vinden. En wauw wat een ge-wel-dig boek. Kan niet wachten op het vervolg!

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb