Recensies


De geur van groen - Pamela Sharon

De geur van groen stond al heel lang op mijn to-be-read lijstje. Pamela en ik zaten in een groupchat al vóór ze meedeed aan de moon schrijfwedstrijd. Ik heb haar boek altijd al willen lezen en weet eigenlijk niet waarom ik er zo lang mee heb gewacht. Ik had er veel goeds over gehoord en mijn verwachtingen waren hoog! Ik kan je vast verklappen, dit boek staat in mijn top 3 favoriete boeken!

Lees meer »

Ash princess - Laura Sebastian

Al een hele tijd wilde ik Ash princess lezen. Toen ik hoorde dat het vervolg, Lady smoke, dit najaar uit zou komen, leek me dit de perfecte gelegenheid om het eerste deel uit deze trilogie eindelijk te lezen. Ik ben blij dat ik heb gewacht want ik wil weten hoe het verder gaat. Nu hoef ik niet zo lang te wachten op het vervolg!

Lees meer »

Nocturna - Maya Motayne

Bookstagram made me do it! Nocturna is een boek dat instagram overspoelde. Ik zag overal foto's en de recensies waren lovend. Oke oke ik geef me over, dacht ik. Dus ik besloot het boek te gaan lezen. Of ik het eens ben met de hype? Je leest het hier.

Lees meer »

The iron sisters - Tracy Banghart

Toen ik de catalogus van Leopold bekeek zag ik dit boek staan. De titel sprak me aan, de omslag zag er tof uit. En toen ik de synopsis las was ik verkocht. Ik hou van verhalen met royals en dit boek heeft me absoluut niet teleurgesteld.

Lees meer »

Birthday - Meredith Russo

Zoals jullie weten vind ik representstie heel belangrijk. Dus toen ik dit boek zag was ik heel enthousiast. Een boek geschreven dóór een transgender óver een trans persoon! @bestofyabooks was zo aardig om me een exemplaar te schenken in ruil voor een eerlijke recensie. Heel erg bedankt!

Lees meer »

Wij zijn gevlucht - Malala Yousafzai

Een boek dat jullie niet van mij gewend zijn. Wij zijn gevlucht is een non-fictie boek. Iedereen kent Malala Yousafzai natuurlijk. Haar verhaal is bekend. Maar al die andere mensen die zijn gevlucht. Wat is hun verhaal? In dit boek worden de verhalen van verschillende jonge vrouwen verteld.

Lees meer »

De complete kronieken van Narnia - C.S. Lewis

Ik las Narnia voor het eerst drie jaar geleden. Schandalig ik weet het. Maar het mij gewoon nooit voorgelezen als kind. Ik vond de verhalen prachtig en wilde graag een kopie hebben. Toen zag ik in de brochure van kok boekencentrum dat ze heruitgave van de komplete kronieken van Narnia zouden publiceren. Wat een perfecte timing! Ik kreeg een recensie exemplaar opgestuurd. Hartelijk dank daarvoor!

Lees meer »

Het koninkrijk - Jess Rothenberg

Een aantal maanden gelezen zag ik dat moon een nieuw boek zou uitbrengen eind augustus. 'Het koninkrijk' van Jess Rothenberg. De synopsis klonk geweldig en ik was razend enthousiast. Een tijdje later strartte ik mn blog op. Ik was hier zo druk mee dst ik vergat het boek aan te vragen! Toen ik hem eindelijk aanvroeg waren alle exemplaren op en viste ik achter het net. Een paar dagen daarna kreeg ik een mailtje van Moon. Één exemplaar was terug gekomen met de post! Ik mocht alsnog het boek recenseren. Heel erg bedankt daarvoor.

Lees meer »

Vrouwenbijbel

Ik was op zoek naar een mooie bijbel die wat minder droog was. Iets meer context. Toen vond ik deze vrouwenbijbel en die wilde ik graag uitproberen. Uitgeverij Royal Jongbloed is zo aardig geweest om mij een recensieexemplaar te schenken. Heel erg bedankt daar voor.

Lees meer »

Veel liefs, Lara Jean - Jenny Han

Toen ik deel twee uit de 'aan alle jongens van wie ik hield' trilogie, wat minder vond dan deel één was ik heel benieuwd naar het slotdeel. Zou het echt een slot zijn? Een open einde? Ze leefden nog lang en gelukkig? Ik was heel benieuwd of 'Veel liefs, Lara Jean' beter zou zijn dan 'Ps. Ik hou nog steeds van je'.

Lees meer »