Turnthepages.nl

Recente berichten


In mijn hoofd - Sharon M. Draper

Een tijd geleden al weer, kreeg ik dit boek kado van Monique (@eressea_books). Mijn moeder las het boek gelijk en vond het een prachtig verhaal. Inmiddels heb ik het verhaal ook gelezen en kan ik me alleen maar aansluiten bij wat m'n moeder zei. In mijn hoofd is prachtig!

Lees meer »

Alles wat je lief is - Nicola Yoon

Toen ik op zoek was naar young adult boeken voor deze rubriek herinnerde ik me het boek Alles wat je lief is. Ik las dit boek een aantal jaar geleden toen het net uit was. Toen vond ik het een geweldig boek (op het einde na). Nu ik wat ouder ben zie ik hoe veel er mis is met dit verhaal!

Lees meer »

Helena - Bieke Vanlaeken

Toen ik op zoek ging naar boeken voor Disability op dinsdag wilde ik ook graag wat minder bekende boeken bespreken. Helena is daar het perfecte voorbeeld van. Helaas viel het boek me een beetje tegen. Waren mijn verwachtingen te hoog?

Lees meer »

Wrap-up juli 2020

Het is al weer augustus. Het jaar vliegt om! En de maand juli is voor mijn gevoel ook omgevlogen. Wat lezen betreft dacht ik een slechte maand te hebben. Er waren veel dagen dat ik niks heb kunnen lezen. Maar toen ik alles op een rijtje zette bleek dat ik juist véél had gelezen. Maar liefst twaalf boeken (**schouderklopje**). Maar weer heb ik niks van mn TBR kunnen strepen... mijn voornemen voor augustus wordt dus om mn TBR verder aan te pakken. Oke, genoeg gekletst over aankomende maand, het is tijd om terug te blikken.

Lees meer »

Zullen we het liefde noemen - Tine Bergen

Omdat ik zo had genoten van de college trilogie, vroeg Tine mij of ze me een swag pakketje kon sturen ter promotie van haar aankomende boek Zullen we het liefde noemen. Natuurlijk mag dat, alleen maar leuk! Ik was oprecht heel benieuwd naar het verhaal. En wauww. Het is weer zo goed!! Tine Bergen has done it again!

Lees meer »

Ottilie en de monstermacht - Rhiannon Williams

Zoals jullie misschien nog wel weten was ik razend enthousiast over Ottilie en de drochtenjagers. En ik was niet happy met het einde. Want ik wilde weten hoe het af zou lopen. Gelukkig heb ik inmiddels het tweede deel gelezen en vandaag deel ik mijn leeservaring met jullie. Spoiler alert: ik vond hem geweldig!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb