Turnthepages.nl

Recente berichten


Wrap-up februari 2020

Februari is voorbij. Ik heb mijn schrikkeldag goed besteed en flink gelezen. Maar de maand is nu toch echt voorbij. Ik heb weer een overzichtje voor je gemaakt. Welke boeken heb ik gelezen. Wat heb ik aan mn kast toegevoegd en hoe gaat het met mijn goede voornemen? Ik vertel het je allemaal.

Lees meer »

Begin again - Mona Kasten

Ik kreeg een tijdje terug een mailtje van Boekerij of ik dit boek wilde recenseren. Ik was een beetje terughoudend omdat ik meestal geen romans lees. En de vorige serie die ik las was royals van Erin Watt. Die viel me zó tegen. Toch besloot ik Begin again een kans te geven. En ik héb me toch genoten!

Lees meer »

Lady Smoke - Laura Sebastian

Ik heb een angst voor trilogieën. En dan voornamelijk voor het tweede deel. Zo vaak is het middelste boek saai, langdradig en valt hij flink tegen. Lady Smoke viel gelukkig niét tegen. Hij was on fire! Ik kijk nu al uit naar Queen Ember. Het derde en laatste deel. Hopelijk wordt die ook vertaald in het Nederlands. Hint hint hint @youngandawesome.

Lees meer »

5x boeken om bij weg te dromen

Het is weer zo ver. Het is 14 februari. De dag van de liefde. Een commercieel concept natuurlijk. Om ons veel geld te laten uitgeven. De liefde zou elke dag, elk moment gevierd moeten worden.

Lees meer »

Herinneringen ontward - Ruby Dhal

Ik wil meer uit mn comfortzone lezen. Dat is een van de beloftes die ik aan mezelf heb gedaan. Daarom heb ik besloten poëzie op te pakken. Ik heb op de middelbare school een aantal mooie dingen gelezen binnen dit genre. Maar ik heb er verder niks mee gedaan. Nu pak ik het dus weer op. Helaas viel deze bundel me erg tegen...

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb