Turnthepages.nl

Recente berichten


Wrap-up september 2019

Het is alweer oktober Tijd voor de wrap-up van september. Wat heb ik afgelopen maand gelezen, welke boeken zijn er binnen gekomen! Lees snel verder en je komt er achter.

Lees meer »

De grote herfst booktag

Mijn vriendin Nora heeft op haar blog geekish.nl een hele leuke boekentag online gegooid. En vandaag ga ik de tag ook doen. De dagen worden kouder. De temperaturen zakken. Ik doe mn sfeerlichtjes weer aan. Tijd om me onder te dompelen in de herfst. Deze tag leek me daar perfect voor!

Lees meer »

Smaragdgroen - Kerstin Gier

Vorige week lazen jullie mijn review van saffierblauw, deel twee in de Edelsteentrilogie. Vandaag is deel drie aan de beurt. Vond ik het slotdeel net zo leuk als zijn voorganger? Je leest het hier.

Lees meer »

Saffierblauw - Kerstin Gier

Na Robijnrood te hebben gelezen kon ik natuurlijk niet wachten om in deel twee te beginnen. Hoe zou het verder gaan met Gwendolyn en Gideon. Ik las het boek en concludeerde dat deel twee nog beter was dan deel één. En meestal vind ik deel twee het minst leuke deel in een trilogie. Let op! Deze recensies kan spoilers bevatten als je robijnrood nog niet gelezen hebt.

Lees meer »