Labyrint - Inge Verbruggen

Toen ik in 2019 op zoek was naar thrillers die me wél leuk leken, las ik Duivels spel. En wauw wat was dat een goed boek. Ik was blij verrast en razend enthousiast.  Dus natuurlijk wilde ik ook graag Labyrint lezen. Helaas kon dit verhaal mij niet zo bekoren als Inge's debuut...

Lees meer »

Zullen we het liefde noemen - Tine Bergen

Omdat ik zo had genoten van de college trilogie, vroeg Tine mij of ze me een swag pakketje kon sturen ter promotie van haar aankomende boek Zullen we het liefde noemen. Natuurlijk mag dat, alleen maar leuk! Ik was oprecht heel benieuwd naar het verhaal. En wauww. Het is weer zo goed!! Tine Bergen has done it again!

Lees meer »

Ondergang - Tine Bergen

Het heeft even geduurd. Maar ik heb het slotdeel van de 'het college' trilogie uit. Dit lag aan mij. Niet aan het boek. Ik ben een mood lezer zoals jullie weten. En ik was niet in de mood voor een thriller. Want het boek was net als zijn voorgangers ijzersterk en super spannend.

Lees meer »

The perfectionists - Sara Shepard

Moon young adult had een aantal super leuke winacties op instagram. En eentje daar van heb ik gewonnen! Ik won de complete pretty little liars serie. En om alvast in de stemming te komen besloot ik the perfectionists te lezen. Deze is ook geschreven door Sara Shepard maar is prima los te lezen!

Lees meer »

Room service - Maren Stoffels

Na escape room te hebben gelezen was ik benieuwd naar andere boeken van Maren Stoffels. Room service was net binnengekomen bij de bieb en ik beloot hem te lezen. Helaas viel hij mij nogal tegen...

Lees meer »

Escape room - Maren Stoffels

Ik had een aantal dagen enorm veel last van mn polsen. Daarom ging ik op zoek naar leuke e-books van de bieb. En omdat ik bezig was met de voorbereidingen van Thrilling Thursday zocht ik naar thrillers. Toen vond ik 'Escape Room' van Maren Stoffels. Klonk spannend en interessant. Dus ik ben gaan lezen... durf jij je vrijheid in te leveren voor een spelletje?

Lees meer »

Onderstroom - Tine Bergen

Na dat ik onderbuik las, moest ik natuurlijk door in onderstroom. Ik was bang dat dit deel zou tegenvallen. Meestal vind ik het tweede deel in een trilogie wat minder het eerste en derde. Maar dit was absoluut niet het geval! Onderstroom was nóg spannender dan zijn voorganger. Tine Bergen heeft zichzelf overtroffen.

Lees meer »

Onderbuik - Tine Bergen

Toen ik net het idee kreeg voor thriller thursday ben ik rond gaan kijken naar minder bekende boeken. Iedereen kent mel wallis de vries natuurlijk. Maar ik wilde wat anders. Ik bekeek de brochure van baeckensbooks en zag dat er een boxed set van 'het college' kwam. Ik las waar het boek over ging en was razend enthousiast. Als ik ergens van hou dan zijn het psychologische dingen. Dus ik stuurde een mailtje naar de uitgeverij en ik mocht ze recenseren. Heel erg bedankt Baeckensbooks voor het toesturen!

Lees meer »

Dit is hoe het ging - Astrid Boomstoppel

Dit is hoe het ging had ik eerst niet op mn lijstje staan. Ik twijfelde enorm maar wist niet waarom! Uiteindelijk heb ik het debuut van Astrid het voordeel van de twijfel gegeven en hem lastminute aan mn lijstje toegevoegd.

Lees meer »

Dit is allemaal waar - Lygia Day Peñaflor

Boek nummero 4 in de nieuwe serie Thrilling Thursday. Weer een boek van @youngandawesomebooks. Een verhaal over een groep vrienden die bevriend raakt met hun favoriete schrijver. Een heel leuk concept die gelijk mijn aandacht trok. Dit boek voldeed aan mijn verwachtingen en was zo veel meer dan dat!

Lees meer »

Voor het laatst gezien - Caleb Roehrig

Een thriller met diversiteit. Dat trekt mijn aandacht! Diversiteit in boeken komt helaas erg weinig voor. En áls er al diversiteit in boeken zit is het meestal een contemporary. Dus om het in een young adult thriller tegen te komen is geweldig!

Lees meer »

Duivels spel - Inge Verbruggen

In de zomervakantie mocht ik boek van Clavis recenseren. Dit vond ik zo leuk dat ik vroeg of ik dit vaker zou mogen doen. En dat mocht! Ik heb drie boeken uitgekozen en eentje daar van was Duivels spel. Ik dacht, die is perfect voor een Thrilling Thursday. Ik kan je één ding alvast verklappen, thrilling was hij zeker weten.

Lees meer »

Als het waar is - Tara Altebrando

Het is eindelijk zo ver. De eerste Thrilling Thursday! Zoals ik jullie in een eerdere blogpost vertelde komt er elke vrijdag een recensie van een YA thriller online! Ik bijt het spits af met 'Als het waar is' van Tara Altebrando. Dit leek me het perfecte boek om voorzichtig kennis te maken met het genre.

Lees meer »

Nieuwe rubriek : Thrilling Thursday

Het is vandaag 31 oktober. Het is halloween. Dat leek me de perfecte dag om mijn nieuwe rubriek te pitchen! Vanaf volgende week elke week een blog online. Elke donderdag bespreek ik met jullie een thriller.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb