7x boekentips voor je verlanglijstje

Gepubliceerd op 30 november 2019 om 14:00

Hallo hallo lieve mensen. Het is bijna sinterklaas. Misschien zit je helemaal in de stress. Moet je nog lastminute aankopen doen. Ik zal je een handje helpen. Hier een aantal boeken voor een zacht prijsje, perfect voor die young adult verslaafde bij jou in de familie. Of lekker voor jezelf natuurlijk. En vier je nou geen sinterklaas maar misschien kerst of komt bijvoorbeeld je verjaardag er aan. Deze tips gelden net zo goed!

1. Als de nacht eindigt - Laura Diane

Een boek die ik nog niet gelezen heb. Hij kwam 27 november uit. Maar het debuut van Laura klinkt veelbelovend! Ik heb de voorpublicatie gelezen en heb Laura geïnterviewd en het klinkt geweldig. Dit boek staat in ieder geval bovenaan míjn lijstje!

Koop het boek bij libris en steun de stenen boekhandel.

2. Levana - Marissa Meyer

Mocht je nou de lunar chronicles in hardcover hebben maar je mist Levana nog. Goed nieuws! Tot 20 december is dit boek enorm afgeprijsd. Van €13,99 naar €7,99. Een koopje. Ik zeg rennen naar die boekhandel.

Koop het boek bij libris en steun de stenen boekhandel.

3. Alle sterren - Marissa Meyer

Wat ik zei over levana, geldt ook voor alle sterren. Dit boek is ook tot 20 december flink afgeprijsd. Van €19,99 naar €9,99. 10 euro korting, daar kun je zo een extra boek voor kopen! Ik heb deze ook aan sinterklaas gevraagd. Ik heb the lunar chronicles in paperback, maar alle sterren is in deze uitvoering (nog) niet verschenen. Ik weet ook niet of hij ooit in paperback zal verschijnen. Tot die tijd hoop ik een hardcover in mijn bezit te hebben.

Koop het boek bij libris en steun de stenen boekhandel.

4. De geur van groen - Pamela Sharon

Dit boek staat hoog op mijn lijstje en ik hoop hem in december te lezen. Een ontroerend verhaal om bij weg te kruipen. Ik ben benieuwd! Over de geur van groen gesproken. Je kunt nu stemmen op jongejury.nl voor je favoriete boek. En de geur van groen is genomineerd! Zeker even gaan checken dus.

Koop het boek bij libris en steun de stenen boekhandel.

5. Kinderboeken kwartetspel

Geen boek, maar het gaat wel óver boeken. Dit item is vooral leuk voor de kinderen. Een kwartet met bekende kinderboek personages zoals bijvoorbeeld dikkie dik, kikker, nijntje, pluk van de petteflet, mees kees, julius zebra, superjuffie, de gorgels en geronimo stilton.

Dit unieke kwartet is alleen verkrijgbaar bij libris en blz. boekhandels tot 31 december 2019. Zo lang de vooraad strekt. 

Nog een leuk extraatje. Er zit een boekenbon bij ter waarde van €5,- en is te verzilveren van 1 januari 2020 tot 31 december 2020. Wees er snel bij want op is op!

Kijk voor meer informatie op libris.

6. Etsy

Ben je nou op zoek naar een boekgerelateerd cadeau? Kijk dan eens op etsy. Grote aantallen getallenteerde mensen verkopen hun zelfgemaakte producten op etsy. Prachtige art, mokken, pins, kussens. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het op etsy vinden. Support kleine bedrijfjes en bestel vis etsy! Ik kan je garanderen dat jouw bestelling de kleine ondernemers erg blij maakt. Let wel op: de verzendtijd kan wat langer zijn.

7. YA-Scheurkalender

En jawel de laatste al weer. Wat is nou leuker dan elke dag een nieuw boekgerelateerd weetje te ontdekken. Toegespitst op het YA genre heeft blossombooks een scheurkalender samengesteld. Vol met weetjes, quotes, puzzels en meer. Zo wordt 2020 een feestje! 

En nog leuker, je kan deze scheurkalender winnen. Kijk even op mijn instagram account wat je hiervoor moet doen! @turnthepages.nl

 

Extra tip: spreadthebooklove.nl

Ben je op zoek naar bookish spulletjes en wil je zeker zijn van een snelle verzending. Kijk dan eens op spreadthebooklove.nl . Uitgeverij Blossom Books heeft een webshop met boekige producten. Tasjes, mokken, bookjars, kussensloopjes en meer! Bestel je voor 13:00, dan is je pakketje de volgende werkdag in huis. Bestellingen van vrijdag, zaterdag, zondag worden op maandag verwerkt en verzonden.

Reactie plaatsen

Reacties

Alissa
4 jaar geleden

Ik wil ADNE echt heel erg graag! Dat wordt sowieso een van de eerste boeken die ik koop als ik van mijn book buying ban af ben! En ook Break a Leg van Chinouk Thijssen!
- the world of booktopia (Alissa)

Annemarie
4 jaar geleden

Hee Alissa,

Die twee kijk ik ook enorm naar uit. Hopelijk krijg ik ADNE van de Sint. Tot wanneer loopt je book buying ban?

- Annemarie, turnthepages.nl

Julie
4 jaar geleden

Ik moet dringend aan mijn verlanglijstje beginnen.
Ik denk dat ik de trilogie van chinouk Thijssens er zoiszo al opzet. Noor van Tille Vincent komt er ook op, maar dit moet nog uitkomen net zoals Zo’n van de zeven zussen. Maar ik word 30 in februari dus kan mijn lijstje een dubbel lijstje worden.

Annemarie
4 jaar geleden

He Julie,

Aah een verjaardag. Inderdaad de perfecte gelegenheid om je boekencollectie aan te vullen. Niet dat wij bookjunkies daar een excuus voor nodig hebben natuurlijk😉.

- Annemarie, turnthepages.nl

Fien verwaest
4 jaar geleden

Ik wil super graag game of thrones, dor en cruel prince lezen!!!

Annemarie
4 jaar geleden

Hoi Fien,

Lekker Fantasy lezen. Klinkt als een strak plan. Game of Thrones was afgelopen week heel goedkoop bij de Duitse Amazon te koop! Wel in het engels. Wie weet kun je hem daar scoren. Dor wil ik ook graag lezen. (Er loopt een winactie bij baeckensbooks dus hopen dat ik daar geluk heb!). En cruel prince komt over een poosje uit in het Nederlands!!! Dus met jouw verlanglijstje komt het wel goed denk ik.

- Annemarie, turnthepages.nl

Liana Eelen
4 jaar geleden

Ik kijk heel erg uit naar ADNE! Ik hoop dat het boek snel binnenkomt. Verder staan er heel wat boeken op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag en voor kerst, onder andere Birthday, Het vuur in mij en Other words for home.

Annemarie
4 jaar geleden

He Liana,

Ik hoop het ook voor je! Birthday is goedkoper te krijgen bij voordeelboeken.nl. Dat scheelt weer een stukje 😏.

- Annemarie, turnthepages.nl

axellesbooks
4 jaar geleden

De geïllustreerde editie van Harry Potter and the goblet of fire staat nog op mijn verlanglijstje! Ik hou gewoon zo veel van de illustraties hehe

Annemarie
4 jaar geleden

Hee Axelle.

Leuk om jou hier ook eens te zien😏. Harry Potter is altijd een goed idee!!

- Annemarie, turnthepages.nl

Maartje
4 jaar geleden

Voor mij staat bovenaan het boek Grand hotel bajes van Andries Bik, ben hier echt onwijs benieuwd naar. Verder even geen idee heb gister drie boeken van m’n verlanglijst gekocht hahah. Ik maak meestal geen lijstje maar koop ze gewoon 🙈

Annemarie
4 jaar geleden

Heee Maartje,

Ik maak meestal ook geen lijstjes hoor. Behalve met feestdagen/verjaardag. Welke boeken heb je gekocht?

- Annemarie, turnthepages.nl

Nakitaslibrary
4 jaar geleden

Het meisjesmanifest staat op mijn verlanglijstje :)

Annemarie
4 jaar geleden

Hee Nikita,

Wat een leuke zeg. Hopelijk krijg je hem binnenkort!

- Annemarie, turnthepages.nl

Veronique (vero_koukleum.nl)
4 jaar geleden

De mokken van blossombooks zijn inderdaad ook geweldig. Ik heb er twee van een gebruik ze dagelijks.

Ik maak geen lijstjes meer wantdie werden veel te lang en ik kan ze toch nooit allemaalkkopen en lezen. Op dit moment wil ik graag 'De verloren vader' van Diney Costeloe hebben. Deze verschijnt volgende week een ik hoop dat ik deze snel mag lezen.
En ik heb erg veel goeds gehoord over 'Stillhouse lake' geschreven door Rachel Caine. Dus deze wil ik graag lezen. Mocht die dan goed bevallen dan komt het tweede deel Killman Creek ook meteen in mijn verzameling.
En ik heb het eerste deel van de true or dance trilogie hoort liggen van Chinouk Thijssen en als ik die gelezen heb wil ik die andere 2 natuurlijk ook graag lezen. 🙄

Annemarie
4 jaar geleden

He Veronique,

Wat leuk dat je de spreadthebooklove mokken gebruikt! Welke twee heb je?
Veel plezier alvast met lezen. De truth or dance trilogie van Chinouk staat ook hoog op mijn tbr!

- Annemarie, turnthepages.nl

Monique (eressea_books)
4 jaar geleden

Superleuk lijstje! Als de nacht eindigt staat echt hoog op mijn lijst... samen met Heks&Jager (maar die komt pas eind januari) en Vijf stappen van jou. En Het makkelijke bakboek van Rutger omdat ik bakken leuk vind, maar wel liefst zo snel mogelijk zonder teveel gedoe, haha!

Annemarie
4 jaar geleden

Heeee Monique,

Dankjewel! Ja ADNE staat bij mij ook op één. Heks&Jager verschijnt bij HarperCollins toch? Bakken zonder gedoe klinkt als muziek in de oren.

- Annemarie, turnthepages.nl

Yins_books
4 jaar geleden

Op mijn verlanglijstje staan altijd wel een paar boeken 😂
Wil de nieuwe lezen van erin watt! En wil graag de Chamber of secrets hufflepuff edition hehe
Thanks voor de goeie tips!

Annemarie
4 jaar geleden

Hee Yin,

Ik ben ook een hufflepuff! Puffpride. Heb je de paperback of hardcover edities?

- Annemarie, turnthepages.nl

Nathalie
4 jaar geleden

Oeeh er staat nog zoveel op mijn lijstje, maar het meeste heb ik al wel in huis (nu nog lezen, probleem nummer 2). Ik wil nog wel graag de vervolgen op Truth or Dance!